вівторок, 03 грудня 2019 06:50

"Просто полапати чоловіка хотів. А йому шиють кримінал"

За постами користувача в соціальній мережі можна визначити його характер. Це дослідили вчені з Гарвардського університету у США.

Люди, які постійно ображаються, викладають багато своїх фотографій. Так демонструють, що в них усе добре. Також часто відмічаються у статусних і дорогих місцях. Якщо користувач невпевнений у собі, розміщує чимало постів, як стати успішним і повірити у власні сили. Такі люди не люблять показувати свої фото. Ті, хто страждає на нарцисизм, постійно постять власні світлини. Роблять їх навіть у туалетах і спортзалах.

Що обговорювали користувачі соціальних мереж у листопаді

"Подала заяву про дострокове припинення депутатських повноважень. Стан здоров'я не дає мені можливості працювати на повну силу, а відлежуватися за спинами команди не звикла", — написала у "Фейсбуку" 53-річна Ірина Луценко. Була нардепом від "Блоку Петра Порошенка". 4 листопада заявила про складання депутатських повноважень.

"На одну Бабу Ягу буде менше в парламенті".

Андрій Козорог, "Фейсбук"

"В опозиції не цікаво. Ніякого дерибану, живеш на одну зар­плату".

Анатолій Поважний, "Інстаграм"

24 квартирами володіють народний депутат фракції "Слуга народу" 38-річний Олександр Дубінський, його дружина та мати. В останньої за п'ять років з'явилося сім автівок. "Мама любит скорость", — так пояснив політик її автопарк.

"Україну врятує лише китайський варіант очищення влади. Стадіон "Олімпійський" підійде".

Едуард Ходенком, "Фейсбук"

"Виборців попереджали про цього Дубінського. Розказували про нього і просили не голосувати. Доки цей "слуга" не наклав усім "могучу кучку" лайна на голову, ніхто й слухати не хотів".

Олена Жура, "Фейсбук"

"Добре вміє лизькати, де просять і за що платять".

Тетяна Сікорська, "Інстаграм"

"Цікаво, чи він уже подав заяву на виплату житлової компенсації?"

В'ячеслав Оболенський, "Фейсбук"

Лідер "Радикальної партії" 46-річний Олег Ляшко напав на народного депутата від "Слуги народу" Андрія Геруса, 37 років, у залі офіційних делегацій ВІП-терміналу аеропорту "Бориспіль". Звинуватив його у відкритті імпорту російської електроенергії. За напад Ляшку загрожує до семи років в'язниці.

"И во время драки видеокамера с оператором случайно оказались на месте. Эту игру Ляшко хорошо знает. Пытается политически воскреснуть".

Вільмар Коваль, "Фейсбук"

"Ляшко просто полапати чоловіка хотів. А йому шиють кримінал".

Сніжана Опанасенко, "Інстаграм"

"Рано Олег Валерійович почав піаритися — до виборів ще далеко. Але, мабуть, тренується, щоб форму не втратити. Вже відпочив гарненько, від'ївся, тепер можна і кінозйомки влаштовувати".

Вікторія Костицька, "Інстаграм"

"Бьет — значит любит!"

Дмитро Логінов, "Фейсбук"

13 листопада Верховна Рада підтримала законопроект про запровадження ринку землі. Документ передбачає скасування заборони на її продаж з 1 жовтня 2020 року.

"Страта Зеленського буде описана в підручниках".

Олексій Черчелюк, "Фейсбук"

"Це не скасування рабства, а справжнє рабство, в яке придурки разом зі своїм президентом заганяють народ. Вони продовжують нас "дєлать". Тепер по всій Україні понавішують табличок "Приватна власність".

Віра Пахольчук, "Фейсбук"

"Тепер можна буде розрахуватися землею за борги перед банком. Скоро весь народ закріпачать".

Антон Сегал, "Фейсбук"

"Знищення ядерної зброї Кравчуком і дозвіл на продаж землі Зеленського — злочини проти України".

Степан Данилюк, "Фейсбук"

"Кто хочет сделать страну богатой — поднимает экономику, создает рабочие места, проводит реформы, борется с коррупцией. Остальные хотят все спустить по дешевке, оставить народ с голой жопой и свалить в Париж, Израиль или Москву."

Степан Данилюк, "Фейсбук"

В інтерв'ю американському виданню "Нью-Йорк Таймс" олігарх 56-річний Ігор Коломойський заявив, що ­Україна повинна відмовитися від співпраці із Заходом і налагоджувати відносини з Росією.

"Америка скоро зажадає його екстрадиції. І не факт, що Ізраїль йому допоможе. От і крутиться людина, як може. Як стане російським підданим — то на нєт і Делаверського суда нєт".

Анастасія Ярмоленко, "Фейсбук"

"Коли в одній голові за короткий період уживаються дві взаємовиключні речі, це — ознака шизофренії. 2014 рік — Коломойський обіцяв 10 тисяч доларів за кожного російського найманця. 2019 рік — 100 мільярдів доларів від Московії, і все забудемо".

Григорій Чорний, "Фейсбук"

20 листопада в Україну на буксирі повернулися військові кораблі, затримані торік РФ у Керченській протоці. Після огляду виявили, що на суднах не вистачає частини озброєння й обладнання. З них познімали навіть плафони, розетки й унітази.

"Це не приниження. Це наш пре… дент просто відмазує ху… ла перед трибуналом із морського права. До цього він "повернув" моряків за 48 годин до початку дії рішення трибуналу, за яким усім суднам під рашистським прапором заборонялося входити в порти інших країн. А зараз нам притягли ночви на буксирі".

Станіслав Дергач, "Фейсбук"

"Як показав 2014 рiк, багато хто з "ихтамнетов" ще жодного разу не бачив унiтазу. Для них то — рідкісна дивина, від такої здобичі втриматися не могли. Дома дiтям і родичам показувати будуть".

Володимир Булавка, "Фейсбук"

"Цікаво, хто ж ці мародери? Напевно, інопланетяни. Це в них стояли кораблі, це вони все розграбували".

Лариса Бонд, "Фейсбук"

"Коли приймали кораблі, хіба не бачили, в якому вони стані? На якого біса було забирати металобрухт? Потрібно було одразу апелювати до міжнародників. А тепер поцілуйте мокшан у дупу".

Оксана Ситаленко, "Фейсбук"

"Унітази конфіскували як заборонену зброю. Був сигнал, що в одному виявили портрет Пуйла на піпіфаксі".

Ігор Жук, "Інстаграм"

Зараз ви читаєте новину «"Просто полапати чоловіка хотів. А йому шиють кримінал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути