четвер, 18 березня 2010 17:58

Про Табачника

Автор: фото: PHL
  10 жовтня 2006 року. Віце-прем’єр-міністр Дмитро Табачник спускається з трибуни у Верховній Раді. Там проходив день уряду
10 жовтня 2006 року. Віце-прем’єр-міністр Дмитро Табачник спускається з трибуни у Верховній Раді. Там проходив день уряду

"Не дивлячись на те, що Дмитро є фахівцем, що він — інтелектуал, його антиукраїнські висловлювання викликають роздратування в значної частини суспільства. Він міг би сказати: "Оскільки я став яблуком розбрату, я повинен піти". І це було б чесно, і пішло б на користь нашій команді, і він би виріс в очах суспільства. Але я не думаю, що так трапиться"

Ганна Герман, заступник глави Адміністрації президента

"Давайте поднимем вопрос об исключении этого дешевого клоуна Дмитрия Табачника!.. Казнокрад, не создавший в своей жизни никакого бизнеса. Как он вообще может судить? Что он вообще делать умеет, кроме того как книжки и картины из и так небогатых украинских музеев тырить? Мне смешно читать, когда пишут о какой-то "радикализации" Табачника. Радикалами могут быть только независимые люди, а уж никак не казнокрады!

Дмитрий Табачник и радикализм — понятия несовместимые. Дмитрий Табачник и коррупция, кражи из музеев — это да, совместимые"

Борис Колесніков, віце-прем"єр з Євро-2012. Вересень 2008 року


Що казав Табачник


"Усім "чорним піаром" займався я. Він був дуже смішним. Ми через "Інтерфакс" розміщували соцопитування. Типу соціологічний центр "Кульбаба" провів опитування по Херсонській області. З"ясувалося, що там із величезним відривом лідирує Кучма. Цифри бралися зі стелі. Робилося це для того, щоб вселити в людей впевненість у перемозі. А о 7.30 наступного дня після другого туру виборів я провів прес-конференцію, на якій заявив, що переміг Кучма (тоді все ще передавали, що переміг Кравчук). При цьому блефував"


"Галичане практически не имеют ничего общего с народом Великой Украины ни в ментальном, ни в конфессиональном, ни в лингвистическом, ни в политическом плане. У нас разные враги и разные союзники. Более того, наши союзники и даже братья — их враги, а их "герои" (Бандера, Шухевич) для нас — убийцы, предатели и пособники гитлеровских палачей"



593 847

СТІЛЬКИ гривень доходу задекларував за 2008 рік Дмитро Табачник. На рахунках у нього 2 млн 248 тис. грн, у власності квартира на 32,4 кв м і земельна ділянка площею 12 соток. Автомобіля не має.

Зараз ви читаєте новину «Про Табачника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути