пʼятниця, 02 листопада 2012 06:45

Пропонував Кучмі зайти до клітки з тиграми

Автор: фото з сайта www.kulykivka.com
 

2 листопада виповнюється дев'ять днів із дня смерті дресирувальника й директора Національного цирку Володимира Шевченка. Він помер на 67-му році життя від раку.

— Володимир Шевченко пропонував зайти в клітку з тиграми президентам Кучмі та Ющенку, — каже нумеролог 40-річний Сергій Петров. — Казав: "Хто зайде — той мужик. А злякається, то баба". Наскільки знаю, ніхто з них до клітки не заходив. Боялися.

У 1980-х роках дресирувальника занесли до Книги рекордів Гіннеса як найсміливішу людину. Щоб зареєструвати рекорд, вийшов на арену з 19 тиграми й левами. Спеціально довге волосся відростив, щоб тварини за свого приймали. Леви і тигри визнають самця, якщо він із гривою. Що довша, то вищий статус серед звірів.

Не любив різких парфумів. Сильні запахи дратували тварин, із якими він виступав. Просив касирок попереджати відвідувачів, щоб не користувалися одеколонами й духами.

64-річний Борис Федотов, артист Московського цирку Нікуліна на Цвєтному бульварі, говорив із дресирувальником телефоном за 10 днів до смерті.

— За значущістю його можна порівняти тільки з Нікуліним. Ми вчилися в Московському цирковому училищі в 1960-х на одному курсі. Він починав як акробат. Був дуже високий. Розчулювало, коли він брався за перекладину й ногами манеж чіпляв. Всі дивувалися, як у нього взагалі щось виходить,

Зараз ви читаєте новину «Пропонував Кучмі зайти до клітки з тиграми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути