пʼятниця, 15 березня 2019 06:50

"Постійно зраджує нареченій"

Автор: www.condenast.ru
  Співачка Дженніфер Лопес і баскетболіст Алекс Родрігес почали зустрічатися у лютому 2017 року. Чоловік зробив пропозицію коханій на Багамських островах
Співачка Дженніфер Лопес і баскетболіст Алекс Родрігес почали зустрічатися у лютому 2017 року. Чоловік зробив пропозицію коханій на Багамських островах

"Вона сказала "так", — написав американський бейс­боліст 43-річний Алекс РОДРІГЕС у "Інстаграм". До публікації прикріпив фото з діамантовою обручкою на руці. 9 березня він зробив пропозицію співачці 49-річній Дженніфер ЛОПЕС зі США.

Алекс Родрігес і Дженніфер Лопес заручилися на Багамських островах у Карибському морі. Туди поїхали на кількаденний відпочинок. Пропозицію спортсмен робив на узбережжі.

— Обручка зроблена з білого золота, розмір діаманта сягає не менш як 12 каратів. Перстень коштує майже 4,5 мільйона доларів, — каже експерт з ювелірних виробів Кетрін Мані.

Наречені познайомилися 14 років тому. Стали парою у лютому 2017-го.

— Якби ми зустрілися, коли нам було по 20 років, не думаю, що все склалося б. У тому віці ми обоє були занадто божевільні, — говорить Дженніфер Лопес. — Зараз все інакше. У нас обох є діти, ми досягли певних успіхів у кар'єрі. У нас почався новий етап життя. Ми доповнюємо одне одного.

Для Дженніфер Лопес цей шлюб стане четвертим. Першим її чоловіком був кубинський офіціант Охані Ноа. З ним розлучилася за рік. Ноа написав мемуари про спільне життя зі співачкою. Від Лопес вимагав $5 млн, щоб їх не публікувати. Вона подала на нього позов до суду. Він виплатив їй $545 тис. компенсації, адже раніше підписував договір про нерозголошення подробиць спільного життя. З американським танцівником Крісом Джаддом прожила дев'ять місяців. Восени 2002-го Дженніфер оголосила про заручини з актором Беном Аффелком. Весілля скасували за день до церемонії. З останнім чоловіком співаком Марком Ентоні побралася за тиждень після того, як він розійшовся з першою дружиною. Їхній шлюб тривав 10 років. Мають спільних двійнят 11-річних Макса і Емму.

Алекс Родрігес домініканського походження. З 2004-го грає за бейсбольну команду "Нью-Йорк Янкіз". Був одружений із психологом Синтією Скертіс. Розлучився 2008-го. Мають доньок 14-річну Наташу і Еллу, 10 років.

— Наші діти подружилися, — розповідає Лопес. — Усі четверо дивовижні й особливі. Вони люблять одне одного і добре ставляться до нас із Алексом. Разом відвідуємо світські заходи, подорожуємо і ходимо у спортзал.

— Хоч маємо скажений графік, тренування ніколи не пропускаємо, — додає Родрігес. — Дженніфер веде здоровий спосіб життя: рідко п'є алкоголь, намагається спати не менш як 8 годин на добу. Все це допомагає їй залишатися такою красивою.

На початку року наречені купили будинок у Малібу на березі Тихого океану. Заплатили за нього $6,6 млн.

— Дженніфер — бідна дів­чина, бо й гадки не має, хто насправді її обранець, — каже колишній колега Алекса Родрігеса, бейсболіст Хоче Кансеко, 41 рік. — Він — шматок лайна, постійно зраджує нареченій. Востаннє — з моєю колишньою дружиною. Готовий пройти тест на поліграфі, аби підтвердити свої слова.

Зараз ви читаєте новину «"Постійно зраджує нареченій"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути