четвер, 18 серпня 2011 05:00

Пономарьов приїхав у ресторан бронетранспортером

  Співак Олександр Пономарьов (праворуч) їде на бронетранспортері. Керувати допомагає військовий. Прямують на святкування дня народження Олександра у пивний клуб ”Партизан” під Києвом
Співак Олександр Пономарьов (праворуч) їде на бронетранспортері. Керувати допомагає військовий. Прямують на святкування дня народження Олександра у пивний клуб ”Партизан” під Києвом

Співак Олександр Пономарьов відсвяткував своє 38-річчя. День народження провів із 4-річним Олександром, сином від другого шлюбу з Вікторією Мартинюк. Подружжя розлучається. Вікторія хоче обмежити час спілкування співака із сином.

— Цілий день провів із Сашком, — каже, всміхаючись, співак. — Ганяли на вєліках, "фафациклі", так він мотоцикл називає. Він подарував мені леопардика. Віка написала есемеску. Не можу сказати нічого поганого про неї, бо з цією жінкою прожив п'ять років. 30 серпня в мене апеляція. Борюся за право бачитися із сином дві доби на тиждень, а не 12 годин, як хоче Віка.

Із друзями співак святкував у п'ятницю. Запросив 150 гостей. Вікторії із сином не було. Не прийшли й перша дружина співака продюсер Альона Мозгова з донькою 12-річною Євгенією.

О сьомій вечора до пивного клубу "Партизан", що під Києвом, під'їжджає броньована розвідувально-дозорна машина білого кольору. Із неї визирає усміхнений Пономарьов. Він у футболці, джинсах зі спущеними підтяжками й у кедах. На нього чекають друзі: хто у камуфляжному одязі, хто в тільняшках.

— Починаючи із 30-річчя, святкую свої дні народження у певному стилі. Вже були у піратському, індійському і гангстерському. Цьогоріч обрав військову тематику, — каже співак, зістрибуючи з броньовика.

До нього з гвинтівкою підбігає радіоведучий Сергій Кузін. Пономарьов завмирає, очі округлюються. Кузін міцно обнімає іменинника й вручає зброю:

— На жаль чи на щастя, це всього лише пневмат.

Гості розсаджуються за столами, пригощаються салом із часником, печеною картоплею, узваром. П'ють сухе біле та червоне вино. Пономарьов сміється, від горілки відмовляється.

За гулянкою з кутка зо 3 хв. спостерігає російська співачка Діана Арбеніна, 37 років. Вдягнена у чорне, на голові — шолом. Без макіяжу. Руки ховає в кишені. Разом із Пономарьовим у Києві бере участь у проекті "Голос країни". Олександру дарує шолом. Той нещодавно придбав мотоцикл "хонду" вартістю $40 тис.

— Штрафну Діані за спізнення, — гукають гості.

Офіціант підносить келих із шампанським.

— Налейте водки. Ну кто с шампанским чокается? Пусть тебе дороги покоряются так, как женщины и музыка, — каже Арбеніна й випиває чарку горілки.

Перший мільйон заробив 1997 року

1997-го Олександр Пономарьов дав 250 концертів в Україні, на яких заробив понад $1 млн. Тоді відкрив студію "Зранку до ночі". Співак має бізнес. Який саме, не говорить. Кажуть, що про свої статки Пономарьов не розказував ні першій, ні другій дружині. 40-хвилинний виступ співака на корпоративі обійдеться в 110 тис. грн. Перед святами має по 3–4 концерти на день.

Зараз ви читаєте новину «Пономарьов приїхав у ресторан бронетранспортером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути