пʼятниця, 29 грудня 2017 06:10

Політична кар'єра Путіна завершується

Автор: REUTERS
  Канцлер Німеччини Анґела Меркель вітається із французьким президентом Еммануелем Макроном під час візиту в Париж 13 грудня
Канцлер Німеччини Анґела Меркель вітається із французьким президентом Еммануелем Макроном під час візиту в Париж 13 грудня

Дональд Трамп, 71 рік, президент США

Повторюватиме помилку за помилкою. Запізно зрозуміє — робить не те, чого від нього чекають виборці. Навколо буде чимало підбурювачів, які підказуватимуть дорогу до прірви. Зате зауваження радників ігноруватиме. Вони його дратуватимуть, тому регулярно змінюватиме оточення.

Напружить ситуацію у світі. Це обурить більшість американців. Його політична кар'єра до кінця року переходить у завершальну фазу. 2019-го може отримати імпічмент.

Трамп не визнає поразок і не вчиться на них. Власні фінанси його цікавитимуть більше за державні й міжнародні проблеми.

Допомагатиме Україні зброєю й миротворцями.

Петро Порошенко, 52 роки, президент України

Має позитивні задуми, але не зуміє втілити їх у життя. Його рішення підбурюватимуть людей до протестів. Восени зрозуміє, що повторний термін йому не світить. І що виправити ситуацію — вже неможливо. Частина радників перебіжать в інші політичні табори. Погано володітиме ситуацією в країні. Дедалі частіше їздитиме в зарубіжні відрядження. З тамтешніми політиками йому буде цікавіше й спокійніше, ніж в Україні.

Спробує розправитися з конкурентами. Але це тільки посилюватиме їхні позиції.

Анґела Меркель, 63 роки, канцлер Німеччини

Перемога на цьогорічних парламентських виборах додала їй упевненості. Анґела Меркель менше прощає і більше вимагає. Зростатиме політичний авторитет канцлера — серед німців і у світі.

Успішно вирішуватиме справи, пов'язані з воєнними конфліктами й біженцями. Її позиція подобатиметься більшості європейців. Політику Меркель визнають ефективнішою, ніж у попередні роки.

Еммануель Макрон, 40 років, президент Франції

З Анґелою Меркель діятимуть як політичний тандем. Добре відчуватиме суспільні настрої. Завжди виходитиме сухим із води.

З осені 2018-го настає його успішний 10-річний період. Очолюватиме рейтинги найвпливовіших політиків світу. Братиме на себе відповідальність за важливі події на континенті. Значною мірою змінить європейську політику.

Володимир Путін, 65 років, президент Росії

До виборів президента у березні 2018 року кілька разів з'являтимуться чутки, що Путін відмовиться від участі в них. Чверть росіян захочуть мати нового лідера. Виходитимуть на вулиці, щоб продемонструвати це бажання. Але гідних конкурентів не буде, тому переможе Путін.

Його політична кар'єра завершується. Термін з 2018-го до 2024 року не добуде до кінця. Шукатиме наступника. У жовтні проти нього висуватимуть дуже серйозні претензії. Згодом муситиме заплатити за воєнні злочини.

Зараз ви читаєте новину «Політична кар'єра Путіна завершується». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути