пʼятниця, 28 серпня 2009 08:22

Подкопаєва дозволила Нагорному бачитися з дітьми

Автор: фото з архіву Тимофія Нагорного
  На свій день народження бізнесмен Тимофій Нагорний купив дочці Кароліні іграшкове піаніно
На свій день народження бізнесмен Тимофій Нагорний купив дочці Кароліні іграшкове піаніно

"31 липня в мене був день народження, — розповідає 40-річний бізнесмен Тимофій Нагорний. — Я попросив Лілю, щоб вона зробила найбільший подарунок у моєму житті — дозволила побачитися з дітьми. Вона сказала: "Без проблем".

Навіть сама привезла їх, а потім забрала без охоронців. Із Вадіком і Каролінкою посиділи в кафе, потім влаштували шопінг. Накупив їм одягу, іграшок, книжок. Вадік захотів книжку "Снігова королева". Але її не було в магазині, то продавець спеціально їздив по неї в інший. Ще купив сину гітару, а доньці — іграшкове піаніно. Вони грали і співали, а я танцював. Це був мій найкращий день народження. Подарунки ледь умістилися в машину. Купив дітям набір повітряних кульок та ікебану-соняшник. А-а-а, іще тортик, бо Каролінка сказала: "Ну хто тебе ще погодує, як не я". Я ледь не розплакався. Вона годувала мене тортиком, а Вадік вишенькою і малинкою, які були зверху на тортику.

Гімнастка 31-річна Ліля Подкопаєва, дружина Нагорного, у лютому подала на розлучення. До дня народження Тимофія вони не спілкувалися. Лілія не дозволяла бачитися з дітьми: 3,5-річним прийомним Вадимом і рідною Кароліною, 2,5 року.

— Тепер приходжу до них у садок. Виховательки дозволяють. Діти біжать до мене і кричать: "Це наш тато!". Всі дивляться, як ми обіймаємося, цілуємося. Потім вони питають: "Ти сьогодні спав, казку собі читав?". Я від цих слів просто тану.

Раніше спілкування було зведено нанівець. Коли діти питали, де тато, Ліля казала: "Він у Донецьку, заробляє гроші, щоб ви були гарно одягнуті та взуті". Діти знають, що я — трудоголік.

А нещодавно зустрів Лілю на весіллі в нашого московського друга Ігоря Бесєдіна. Ми привіталися — і це вже був прогрес. Я запропонував сфотографуватися, однак вона відвернулася. Тоді я пішов із весілля — хотів, щоб вона відпочила і повеселилася.

Три дні думав, кому ж я потрібен. Вирішив, що лише сам собі

Розлучатимуть Подкопаєву і Нагорного 2 вересня.

— Думаю, це буде заключний етап. Хочу, щоби Ліля була щаслива, не важливо з ким, — голос Тимофія тремтить. — У мене вже немає агресії, злоби.

У Лілі інший чоловік?

— Я таке не коментую. Вона досі моя офіційна дружина і порядна людина. Але свічку я не тримав. Мені все одно, якщо чесно. Раніше сердило, коли мені приносили фотокартки, де Ліля з політиками, бізнесменами. Просто склалося так, що я перестав відповідати її рівню і величі. У мене були великі фінансові проблеми, кредити в банку, смерть батька. Закінчилося тим, що потратив у реанімацію. Ліля відмовилася від мене. Їй потрібен надійніший, сильніший, здоровіший, успішніший чоловік.

Як тепер ваше здоров"я?

— От, — згинає мускулисті руки. — Лікар сказав: щоб видужати, маю приймати медикаменти і знайти людину, якій потрібен. Я три дні думав, кому ж я потрібен. Потім вирішив, що лише сам собі. Уже кілька місяців займаюся спортом, плаваю. Тепер у мене сили — ух! А раніше навіть дітей не міг взяти на руки.

Нагорний працює директором із розвитку компанії "Укрнет".

Де живете?

— Поруч, — киває на вікно. Офіс "Укрнету" — навпроти центрального автовокзалу. — У мене ніколи не було свого майна, я — бомж. Окрім квартири, яку Лілія отримала після Олімпіади, купили помешкання в Донецьку відразу після весілля. Оформили його на Лілію. У Києві придбали ще одну квартиру, вона теж на ній. Я знімаю однокімнатну квартиру в панельному будинку. Машини не маю. Узагалі я байдужий до грошей — вони потрібні мені лише на подарунки дітям.

Зараз ви читаєте новину «Подкопаєва дозволила Нагорному бачитися з дітьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути