понеділок, 02 червня 2008 17:20

Плющенко одружується з продюсеркою Білана

  Олімпійський чемпіон Євген Плющенко рік зустрічається з російською мільйонеркою Аллою Рудковською
Олімпійський чемпіон Євген Плющенко рік зустрічається з російською мільйонеркою Аллою Рудковською

Російський фігурист 25-річний Євген Плющенко запропонував руку мільйонерці Аллі Рудковській, 39 років. У 1990-х вона змінила паспорт, узяла ім"я Яна і скинула собі 7 років. За новим документом їй 32.

Пропозицію Рудковській олімпійський чемпіон зробив на пісенному конкурсі "Євробачення" у столиці Сербії Белграді. Пара їздила туди разом зі співаком Дімою Біланом. Яна — як продюсер співака, Євген виступав на льоду, доки Білан співав. Перед фіналом пара поїхала на екскурсію до місцевого палацу. Там Плющенко подарував жінці обручку.

Зустрічаються вони майже рік. Познайомилися в московському готелі "Редісон САС". Яна тримала там салон краси, а Плющенко прийшов стригтися. За місяць запросив Рудковську на побачення.

Фігурист щороку заробляє майже 10 млн євро. Рудковська тримає мережу бутиків та салонів краси, щороку має з них 20 млн євро. У колишнього чоловіка, 52-річного мільйонера Віктора Батуріна відсудила $5 млн. Вони досі сперечаються за права на близнюків Колю та Андрія.

Плющенко рік прожив із Марією Єрмак. Її батько належить до сотні найвпливовіших людей Санкт-Петербурга, має банний бізнес. Фігурист запевняє, що дружина була ревнивою, постійно влаштовувала істерики. Вимагала піти зі спорту. Сина Єгора, 3 роки, переписала на своє прізвище.

— Я не боюся прикрого досвіду першого шлюбу, — запевняє Євген. — Багато в чому сам винен. Допускав ситуації, яких чоловік не має допускати. Був надто м"яким, бо зайвий раз не хотів сваритися. Тепер став мудрішим.

Зараз ви читаєте новину «Плющенко одружується з продюсеркою Білана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути