Ексклюзиви
вівторок, 03 січня 2006 14:50

Пінчук повезла до Саньї тридцять нарядів

 

Усуботу в курортному місті Санья південної китайської провінції Хайнань розпочнеться конкурс "Міс світу-2005". Туди з"їхалося 120 красунь із усіх куточків планети. Нашу державу представлятиме 18-річна "Міс Україна-2005" Юлія Пінчук.

Найкрасивішу дівчину країни обирали в Національному палаці "Україна" наприкінці квітня цього року. Кажуть, що глядачі перешіптувалися:  бува, не родичка скульптора Олега Пінчука, який саме сидів у журі. А те, що вона нібито позашлюбна дочка олігарха Віктора Пінчука, красуня вже втомилася заперечувати.

— Я його навіть в обличчя не бачила, і не знаю хто він, — казала Юля журналістам. — Ще мені закидали, нібито я вже знала, що переможу, бо на фінал вийшла в розкішній сукні від Роксолани Богуцької. А та ж шиє для дружини Ющенка! — засміялася. — Це вбрання мені просто припало до душі, і я його випросила в організаторів.

Українська красуня народилася в Нововолинську, а зараз навчається на другому курсі Національного економічного університету. Вона буде однією з найвищих на конкурсі: її зріст — 179 см. А найнижча красуня — "Міс Японія" — ледь дотягує до 165.

Ще місяць тому про Юлю казали, що вона оселилася на біговій доріжці — так завзято готувалася до конкурсу. Зате жодних дієт не дотримувалася, адже проблем із зайвою вагою не має. Готуючись до серйозного змагання, Пінчук зранку ходила на пари, після обіду — співала, займалася на тренажерах, а ввечері приміряла сукні. На домашні завдання залишалася ніч. Але на час престижної подорожі декан дозволив красуні не відвідувати лекції.

Віктора Пінчука я ніколи не бачила

Коли дівчину запитують, чи не хоче вона стати професійною моделлю і кинути юридичний факультет, Юлія обурюється: мовляв, вона обрала саме цей фах. А модельний бізнес — хобі.

Зранку вона приділяє своїй зовнішності лише 10 хв. У професійного косметолога не була ніколи. Речі — стильні та яскраві — почасти купує на ринку. Бо платити шалені гроші за звичайну річ розкрученої марки вважає нерозумним. До побуту "Міс Україна" також невибаглива. У Києві разом з подругою знімає квартиру. Її хатні обов"язки — готувати їсти. Прибирати красуня не любить.

Юлин принц — 27-річний Володимир із Севастополя. Кароокий, смуглявий і, звісно, дуже високий.

Познайомилися, як у казці: о 6-й ранку він увімкнув телевізор і побачив там її фото. Три місяці вони спілкувалися по телефону. А коли Юля перебралася до столиці, кинув усе і поїхав за нею. Тепер відкрив власну фірму з будівництва котеджів і зняв двокімнатну квартиру на Лівобережній.

Взагалі Юля тримається подалі від чоловіків, навіть дуже завидних. На фуршеті після перемоги до неї підійшли 37-річний Кузьма з гурту "Скрябін" та Олександр Пономарьов, 32 роки. Попросили номер телефону, запрошували кудись сходити разом.

— Хай би які багаті та знамениті вони були, я не така людина, щоб купитися, — сміється Юля. — Не люблю нав"язливих чоловіків.

На змагання за світову корону Пінчук поїхала ображена: увесь цей час оргкомітет конкурсу їй майже не допомагав. Хіба що купили квитки до Китаю.

Зате красуню підтримали модельєри. Роксолана Богуцька, Оксана Караванська, Алла Сага, Інна Черняк безкоштовно пошили їй гардероб. Юля повезла з собою модерновий, але типово український одяг. Сказала, що збирається вразити китайців колоритом усіх регіонів нашої держави.

До Пекіна красуня відлетіла ще місяць тому. Із собою взяла шість валіз із тридцятьма нарядами. Окрім того, набрала дуже багато сувенірів: кожній із 120 учасниць вирішила подарувати щось українське. Вибрала солом"яний млин, зроблений народними майстрами. А ще — три картини з українськими квітами та ягодами. Там є калинові кетяги та морські камінці з Криму.

Юлія прихопила також книгу про Україну. Та й талант на творчому конкурсі вона демонструватиме дуже патріотично — заспіває "Червону руту".

Зараз ви читаєте новину «Пінчук повезла до Саньї тридцять нарядів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути