вівторок, 24 жовтня 2017 00:55

Пілоти не встигли катапультуватися

Сороковини справили за підполковником 38-річним Сергієм Бородаченком та старшим лейтенантом Михайлом Ткаченком, 30 років. Вони проводили навчально-тренувальний політ на Л-39. Біля села Берегелі Красилівського району на Хмельниччині їхній літак впав на кукурудзяне поле.

— Ніщо не передбачало катастрофи, — розповідає очевидець трагедії. — Летіли нормально. Раптово літак почав кренитися і свердлом пішов униз. Пілоти намагалися катапультуватися. Та, видно, парашут не встиг розкритися — низько було.

Пілоти відвели літак на кукурудзяне поле — подалі від місць, де могли бути люди. Уламки повітряного судна та фрагменти їхніх тіл знаходили в радіусі кілометра від місця падіння. Чоловіки загинули відразу.

Сергій Бородаченко та Михайло Ткаченко служили у 7-й бригаді тактичної авіації ім. Петра Франка, що дислокується у Старокостянтинові на Хмельниччині. Там їх провели в останню путь.

Зараз ви читаєте новину «Пілоти не встигли катапультуватися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути