четвер, 16 серпня 2007 17:17

Пєвцов і Дроздова не зробили сину обрізання

  Ольга Дроздова живе з Дмитром Пєвцовим 16 років
Ольга Дроздова живе з Дмитром Пєвцовим 16 років

Подружжя російських акторів Дмитро Пєвцов, 44 роки, та Ольга Дроздова, 42 роки, ніяк не оберуть віросповідання для новонародженого сина Дмитра.

Мати Пєвцова, Ноемі Семенівна Роберт — єврейка і сповідує іудаїзм. Мати Дроздової, Марія Іванівна — циганка, яка дотримується православних обрядів. Обрізання в єврейських сім"ях зазвичай проводять на восьмий день після народження хлопчика. Дроздова народила дитину 7 серпня, тож цей час уже сплив. Дмитро вмовив родичів відкласти рішення.

Пєвцов і Дроздова живуть разом 16 років. Вони познайомилися на зйомках фільму "Прогулянка на ешафот". У ГІТІСі  Дмитро був закоханий у однокурсницю Лялю. У них народився син Даниїл, якому зараз 16 років. Батьки Дмитра відмовилися  визнавати хлопчика. Його мати виїхала до Канади і вийшла там заміж.

Через п"ять років Ляля приїхала погостювати в Москву. Даниїл підріс і став схожий на батька — такий само чорнявий і капловухий. Дмитро Пєвцов дав хлопчикові своє прізвище.

Зараз ви читаєте новину «Пєвцов і Дроздова не зробили сину обрізання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути