вівторок, 27 липня 2010 03:44

Пенелопа Крус відбила чоловіка у перекладачки

Автор: фото: Reuters/Yves Herman
  Іспанська акторка Пенелопа Крус з чоловіком Хав’єром Бардемом. У липні вони таємно одружилися на Багамських островах
Іспанська акторка Пенелопа Крус з чоловіком Хав’єром Бардемом. У липні вони таємно одружилися на Багамських островах

На Багамських островах іспанська акторка 36-річна Пенелопа Крус таємно вийшла заміж за актора Хав"єра Бардема, 41 рік. На церемонію пара запросила родичів та близьких друзів. Перед весіллям Бардем подарував обраниці золоту обручку з діамантом у 2 карати, вартістю $30 тис.

— Раніше я думала, що ніколи не вийду заміж, — говорить Пенелопа. — Коли познайомилася з Хав"єром, зрозуміла, що зустріла справжнє кохання. Він освідчився мені на Каннському кінофестивалі. Тоді йому вручили приз за кращу чоловічу роль у фільмі Гонсалеса Іньярітту "Краса". Хав"єр вийшов на сцену і зізнався мені у коханні. Коли запропонував вийти за нього, я одразу погодилася.

Подружжя познайомилося 1992-го на зйомках фільму "Шинка, шинка" іспанського режисера Бігаса Луни. Пара знялася у чотирьох еротичних сценах. Бардем тоді жив у цивільному шлюбі з перекладачкою Христиною Палес.

— Я закоханий у свою вчительку англійської мови, — казав він. — Більшість наших уроків проходять у ліжку.

Зустрічатися з Пенелопою Хав"єр почав минулого літа. Обоє знімалися у фільмі режисера Вуді Алена "Вікі, Крісті, Барселона". Після першого знімального дня пару помітили в одному з нью-йоркських ресторанів. Там вони цілувалися.

Акторці приписують романи з багатьма чоловіками. Її звинувачували у розриві стосунків між Меттом Деймоном та Вайноною Райдер, Ніколасом Кейджем і Розанною Аркет, Томом Крузом та Ніколь Кідман.

— Коли ти знаменитість, всі вічно лізуть у твоє життя і вигадують різні історії. З усіма цими чоловіками я просто дружу, — запевняє Крус.

Зараз ви читаєте новину «Пенелопа Крус відбила чоловіка у перекладачки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути