четвер, 30 грудня 2010 02:15

Павло Зібров позичав Білоножкам труби і цеглу

Автор: фото з сайта www.screenmedia.com.ua.
  Співак Павло Зібров (ліворуч) з другом співаком Віктором Павліком
Співак Павло Зібров (ліворуч) з другом співаком Віктором Павліком

Співак Павло Зібров, 53 роки, у своєму офісі на вул. Ванди Василевської в Києві жбурляє чорний піджак на червоний шкіряний диван. На його спинці — дві ляльки-клоуни. Над диваном фотографії Зіброва з українськими і російськими зірками.

— Із композитором Юрієм Рибчинським ми дружимо давно. Він мій кум, хрестив доньку Діану, — каже Павло Зібров. — Колись я перед Новим роком потрапив у аварію. Струс мозку, перелом пальця, перелом носа, замість обличчя — місиво. Лежу в реанімації, нікого до мене не пускають. Із величезним зусиллям відкриваю очі, а наді мною стоять напівп'яні Рибчинський і Боря Воскресенський — віце-президент Федерації футболу України. Я шепочу — обличчя все в бинтах, говорити важко: "Як ви сюди прорвалися?" — "Усіх споїли. Перша пляшка коньяку пішла на чергового по реанімації, друга — на лікаря, третя — тобі. Пити будеш?" — "Нєа". Вони мені на загіпсовану руку стаканчики поставили, випили. Сльози витирають: "Слава Богу, ти живий!" Оце поступок.

Із продюсером Ігорем Ліхутою і його дружиною Таєю Повалій ми дружимо родинами. Гроші в них позичаємо часто то на кліпи, то на концерти, причому великі суми — тисячі доларів. Після революції 2004-го були складні часи для Таї. Вона з Наталкою Могилевською підтримувала "голубих", а до влади прийшли "помаранчеві". На неї сильні гоніння були. На її день народження ми купили подарунок і приїхали вітати. Вона так переживала: чи взагалі хто прийде. Нас побачила і каже: "Не злякалися до опальної Повалій прийти?".

Зібров товаришує із поетом Петром Магою.

— Він ще ведучий, найкращий телекоментатор по футболу, — хвалить друга Зібров. — Коли він потрапив у Київ 10 років тому, не мав де жити. Я пустив його у свій театр, тільки сказав: "О десятій приходить балет, щоб твої труси і носки не валялися".  Так жив вісім місяців у театрі. Потім у Києві очепився, мою доброту й досі пам'ятає. Тоді дізналися, що є такий поет. Тепер на його слова співають пісні Повалій, Сандулеса, Бобул, Зібров. Він приходить до мене ловить рибу на дачу. У мене не получається, а до нього риба йде. Може відро наловити.

Зі співаком Віталієм Білоножком навчався в консерваторії з 1976 року.

— Будувалися ми разом. Один одному позичали будматеріали. "У тебе труби є? Дай! Я тобі цеглою віддам".

Друзі як пишуть мені пісні, то отримую 50-відсоткову знижку, так само і я для друзів пишу пісні з такою ж знижкою.

Зараз ви читаєте новину «Павло Зібров позичав Білоножкам труби і цеглу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути