пʼятниця, 17 серпня 2012 07:15

Павлік одружиться вчетверте

Автор: фото з сайта www.glamurchik.tochka.net
  Співак Віктор Павлік обіймає дружину Ларису. Пара познайомилася у тернопільській філармонії, де разом працювали. Виховують сина Павла
Співак Віктор Павлік обіймає дружину Ларису. Пара познайомилася у тернопільській філармонії, де разом працювали. Виховують сина Павла

Співак 46-річний Віктор Павлік вчетверте одружиться з третьою дружиною Ларисою. З нею він прожив в шлюбі 18 років.

— Чотири роки ми з нею були офіційно розлучені, а останній рік, як помирились, просто жили в цивільному шлюбі, — каже Павлік телефоном із Криму, де зараз на гастролях. — Тиждень тому поїхали відпочивати до Туреччини і там зустріли свого друга, якого знаємо ще з 1995-го. Він тоді був музикантом, а тепер прийняв християнство і став священиком. Коли він почув нашу з Ларисою історію, сказав: "Я мушу вас повінчати". А ми подумали: "Чому б і ні?". Прямо в готелі він нас і повінчав. Ніхто про це не знав із рідних. Розповіли їм, як повернулися з відпочинку. Тепер плануємо розписатися.

Подружжя розлучилося через ревнощі.

— У розлученні винен, бо дозволяв собі фліртувати з іншими жінками, пізно повертався додому, а Лариса мене ревнувала, — каже Віктор.

З Ларисою співак познайомився в тернопільській філармонії, де вони працювали разом. Лариса танцювала в ансамблі, а Віктор співав.

— Ми спочатку дружили, а потім дружба переросла в любов. Я вже тоді був розлучений, і мене нічого не зупиняло. Потім ми одружилися і на півтора року разом поїхали працювати в Туреччину.

Зараз подружжя виховує спільного сина — 13-річного Павла. Вперше Павлік одружився у 18 років з жінкою на ім'я Ліда. Від неї має 28-річного сина Сашка. Він, як і батько, співак.

— Після народження Сашка мене забрали в армію. Коли повернувся, ми з Лідою розлучилися. Як служив в Узбекистані, познайомився зі Свєтою. Забрав її в Україну. Разом ми прожили вісім років. Маємо 25-річну доньку Христину. Вона англійський філолог.

Зараз ви читаєте новину «Павлік одружиться вчетверте ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути