Ексклюзиви
вівторок, 12 грудня 2006 14:49

Павло Зібров збудував лазню

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Акторка Ольга Сумська зустрілася на ”Зіркових вечорах” із давнім знайомим — скрипалем Володимиром Майданюком, з яким не бачилася 20 років
Акторка Ольга Сумська зустрілася на ”Зіркових вечорах” із давнім знайомим — скрипалем Володимиром Майданюком, з яким не бачилася 20 років

Олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Стелла Захарова, 43 роки, і тенор Володимир Гришко, 46 років, зібрали в столичному Театрі імені Франка українських артистів і спортсменів. Передачу "Зіркові вечори видатних українців світу" 7 січня транслюватимуть на телеканалі "1+1".

Зі ста запрошених прийшла третина.

— Шкода, що не приїхали мої друзі з "Метрополітен-опера" та "Ла Скала", — скаржиться Гришко. — А Віталій Кличко полетів до Москви. Там стежив за матчем між боксерами Олегом Маскаєвим і Пітером Охелло за звання чемпіона світу.

Перед входом стелять червону килимову доріжку. Гості під"їжджають на білому й чорному лімузинах. Авто чергують неподалік, біля фонтану. Гришко підходить до театру, веде за руки сина Володимира й доньку Анну-Стефанію. Охорона завертає їх — і в білому лімузині знову підвозить до входу.

— Валер! — гукає Євген Паперний, 56 років. Актор тримає пластиковий стаканчик із коньяком. Обнімається з актором Валерієм Чигляєвим.

Колишня дружина Паперного Ольга Сумська, 40 років, разом із музикознавцем Святославом Белзою ведуть вечір. Інша пара ведучих — Захарова і Гришко. У фойє Сумську супроводжує соліст Королівського оркестру Бельгії Володимир Майданюк, який зараз живе в Каннах. Пише музику до французьких та американських фільмів.

Вони довго розмовляють. Сумська і Майданюк колись разом училися в театральному інституті в Києві. Вони побачилися вперше за 20 років.

— Отойди от нее! Ну, сколько можно говорить! — сердиться Паперний. І намагається з"ясувати стосунки.

— Идем, по водочке бахнем, — примирливо пропонує йому кавалер Сумської.

— Да пошел ты! — відмахується той.

У підкидного Гришко завжди в нас вигравав

Паперного і Майданюка розбороняє чоловік Сумської Віталій Борисюк, 43 роки.

— Я вчила вдома сценарій із чоловіком у ліжку, — розповідає Захарова. — Він був Гришком, а я — собою.

Олександр Пономарьов, 33 роки, сидить із 21-річною дружиною Вікторією. Вона на п"ятому місяці вагітності. Співак цілується з олімпійською чемпіонкою з плавання Яною Клочковою, 24 роки. За їхній столик підсідає актор Остап Ступка. Теж цілується з Пономарьовим.

— Я зараз депутатка Харківської міської ради. Скоро відкрию свою спортивну школу в Харкові, — розповідає Клочкова.

На сцену виходить співак Вітас, 27 років. Тонким голосом, затуляючи ліве вухо, виконує пісню Миколи Гнатюка "Птица счастья". Справжнє його ім"я — Віталій Грачов. Народився в Одесі. Кажуть, у липні Вітас таємно одружився в рідному місті з 22-річною Світланою. Сім років вони приховували свій роман. За столик Вітас не сідає, а повертається до гримерки N13.

49-річний Павло Зібров хизується довгим чорним волоссям. Раніше у співака на скронях була сивина.

— Я фарбувався в сірий колір, а тепер фарба скінчилася, — жартує. — Якась білетерша подумала, що це перука, хотіла зірвати.

Каже, що закінчив будувати на дачі смерекову лазню.

— Будемо там із Рибчинським у більярд грати. А з Гришком — у карти. Ми разом служили в армії, в ансамблі пісні й танцю Київського військового округу. Я грав після консерваторії на бас-гітарі, а Гришко через рік прийшов вокалістом. Ще молодий був, по-армійському — "салабон". Називали його Ґіві, бо чорнявий. У підкидного він майже завжди в нас вигравав. Це мене дуже дратувало.

Співачка Наталія Корольова, 33 роки, поспішає. В іншій залі — у столичній консерваторії виступає її чоловік, співак і стриптизер Тарзан. Ніна Матвієнко, 59 років, підносить до Наталі свій келих із шампанським.

— Мне нечем! — вигукує Корольова.

Матвієнко переливає в її бокал трохи напою.

Співачка Анастасія Стоцька, 24 роки, виконує українською "Замерзаю від твоїх слів".

— По татовій лінії я — українка, — розповідає. — Народилася у Києві. Виїхала звідси у 12 років. У 15 поривалася повернутися, бо закохалася в  київського хлопця. Але почуття швидко минуло.

Каже, що Новий рік зустрічатиме вдома.

— Продюсер Філіп Кіркоров мені дозволив, — зазначає. — Нещодавно мама почала збирати по неділях усю сім"ю. Кілька разів через гастролі я не приходила.

Після концерту Гришко ходить між столиками. Збирає коробки із солодощами і роздає дітям, які виступали.

Зараз ви читаєте новину «Павло Зібров збудував лазню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути