Ексклюзиви
понеділок, 02 липня 2007 16:21

Панкратов-Чорний програв у більярд телеведучій Трегубовій

Автор: фото: Оксана ФАРИНА
  Російський актор і режисер Олександр Панкратов-Чорний першого ж дня вибув із змагань. Турнір з більярду серед знаменитостей відбувся на заводі вин і коньяків ”Коктебель” у Криму
Російський актор і режисер Олександр Панкратов-Чорний першого ж дня вибув із змагань. Турнір з більярду серед знаменитостей відбувся на заводі вин і коньяків ”Коктебель” у Криму

23 і 24 червня на заводі вин і коньяків "Коктебель" у Криму відбувся 5-й турнір із більярду серед знаменитостей "Зірковий кий Коктебеля-2007". Чотири столи поставили прямо посеред 5 тисяч бочок мадери. Для учасників відкоркували по бочці мадери 1993 року й портвейну 1991-го.

— Я не п"ю 8 років, але тут не втримався, — зізнається комік із трупи "Моски-шоу" Володимир Комаров, 43 роки. — Портвейн "Приморський" рожевий пив на морозі у підворотні з 13 років — допився до ручки.

Комаров вибув із турніру першого дня і більше на змаганнях не з"являвся. Вилетів і московський актор Олександр Панкратов-Чорний, 58 років. Він програв єдиній учасниці-жінці — телеведучій "Інтера" Дар"ї Трегубовій.

— Чоловіки мені піддаються, — скаржиться вона. — Хоч до турніру я готувалася місяць. Тричі на день грала в більярд.

Засновник Сочинського фестивалю "Кінотавр" 61-річний Марк Рудинштейн два попередні роки був чемпіоном турніру. Торік він виграв у фаворита — актора з "Маски-шоу" Вадима Набокова. Комік програв, бо перебрав мадери. Цього року Набоков пив лише мінеральну воду і став другим.

Портвейн "Приморський" рожевий пив у підворотні з 13 років

— Вадим дуже хотів виграти, — розповідає його дружина Тетяна. — Я приїхала підтримати його. Ми лишили в Одесі на бабусю нашу тримісячну доньку Марусю.

Подружжя взяло в Коктебель старшого сина Іллю. На другий день турніру хлопчикові виповнилось дев"ять років. Для нього приготували великий торт із суфле.

— Якось я грав у більярд на милицях, — хвалиться 38-річний Сергій Руденко, продюсер київського рок-гурту "Брати Карамазови". — Бо двічі падав із мотоцикла й ламав ноги.

На шиї в Сергія масивний срібний хрест із позолотою.

— Це мій оберіг, — каже Руденко іронічно. — Мені його подарували за день до падіння з мотоцикла.

Сергій Руденко переміг у турнірі з більярду. Директор заводу "Коктебель" Олександр Гаран вручив йому $3 тис. А ще кий із золотою інкрустацією з трьох сортів дерева — граба, ебена, падука.

— Один київський продюсер програв мені 475 тисяч доларів, — хвалиться Руденко. — Але ми перевели це на жарт.

Набокову за друге місце вручили $2 тис. "Бронзу" взяв  молотобоєць, призер олімпійських Ігор Олександр Крикун. Йому Гаран вручив $1 тис.

Зараз ви читаєте новину «Панкратов-Чорний програв у більярд телеведучій Трегубовій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути