вівторок, 12 лютого 2013 06:00

Панін сяде на три роки

Автор: фото з сайта www.lichnosti.net
  Російський актор Олексій Панін тримає доньку Анну. Її народила цивільна дружина Юлія Юдінцева. Після пологів почала випивати
Російський актор Олексій Панін тримає доньку Анну. Її народила цивільна дружина Юлія Юдінцева. Після пологів почала випивати

На три роки можуть посадити до в'язниці російського актора 35-річного Олексія Паніна. 2008-го він викрав у своєї колишньої цивільної дружини Юлії Юдінцевої, 35 років, спільну доньку Анну. Хоч суд постановив, що дівчинка має жити з матір'ю.

— Я готовий повернути доньку, але за умови: вона має визнати свою маму, — каже Олексій Панін. — Та я певен, що Нюся цього ніколи не зробить. Вона не пам'ятає своєї мами і вже давно вважає її чужою жінкою. Ми виховуємо Нюсю разом із бабусею. Водимо її на гуртки й ні в чому не відмовляємо. Бабусю вона називає "мама Таня".

Панін і Юдінцева у цивільному шлюбі прожили два роки.

— Після народження дитини Юля почала пити. Коли я був на зйомках, Анею займалася моя мама. Коли я мав вільний час, водив її в поліклініку і на прогулянки. Юля в цей час пила. Дитина їй потрібна лише для того, щоб від мене щось вимагати.

Кажуть, Панін викрав доньку з лікарні.

— Коли ми розійшлися, я забрала доньку, — розповідає Юлія Юдінцева. —В дев'ять місяців ми з Анею лежали в лікарні. Олексій викрав доньку прямо з палати. Він прийшов провідати нас. Як тільки я відвернулася, схопив дитину й утік. Почала його наздоганяти, та вийти не могла. Двері з вулиці притримували друзі Паніна. Я виграла чотири судові позови. Але Панін судових рішень не виконує. Він не дозволяє мені бачитися з донькою, постійно її переховує.

Зараз Олексій живе в цивільному шлюбі з колишньою моделлю Тетяною Савіною, 30 років. Позаторік у них народилася донька Марія.

Зараз ви читаєте новину «Панін сяде на три роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути