четвер, 04 лютого 2021 00:46

Памела Андерсон вийшла заміж за свого охоронця

Автор: spletnik.ru
  Памела Андерсон почала зустрічатися з охоронцем Деном Хейхьорстом минулої осені. Нещодавно відгуляли весілля в родинному маєтку актриси
Памела Андерсон почала зустрічатися з охоронцем Деном Хейхьорстом минулої осені. Нещодавно відгуляли весілля в родинному маєтку актриси

— Усьому причина — коронавірус. Під час локдауну Памела та Ден майже весь час проводили вдвох. Закохалися. Тепер до смерті хочуть жити разом, — кажуть в оточенні американської фотомоделі й актриси 53-річної Памели АНДЕРСОН. Вона вшосте вийшла заміж. Обранцем став її охоронець Ден ХЕЙХЬОРСТ, 42 роки.

Весілля відгуляли в родинному маєтку актриси в канадському Ванкувері. На святкування наречена одягнула кремовий корсет, пишну блакитну спідницю та довгу фату від італійського будинку моди "Валентіно". Ден був у темних брюках і світлій сорочці. Благословляв місцевий пастор. Із гостей був один свідок.

— Ми мріяли про пишне весілля, але карантинні обмеження внесли корективи, — говорить Памела. — Рідних і друзів на свято не запрошували, щоб не наражати на небезпеку. Для них влаштуємо вечірку після локдауну.

Хейхьорст працює на актрису майже два роки. Любовні стосунки з нею закрутив минулої осені.

— Памела сподобалася з першого погляду. Не зізнавався їй у почуттях, бо боявся звільнення, — розповідає Ден. — Та потім через пандемію ми надовго опинилися разом в одному будинку. Щоб розважити її, запалював свічки, включав повільну музику й запрошував потанцювати. Памела була щаслива. Сказала, я їй подобаюся. Відповів, що давно в неї закоханий.

— Нам комфортно разом, — додає актриса. — Ден любить мене і знає, як зі мною поводитися.

Вперше Памела Андерсон вийшла заміж 1995-го. Її обранцем став рок-музикант Томмі Лі. Прожили разом три роки. Мають синів 24-річного Брендона та Ділана, 23 роки. З 2006-го по 2007-й актриса жила у шлюбі з музикантом Кідом Роком. Двічі одружувалася з продюсером Ріком Саломоном. Торік у січні таємно побралася із продюсером 74-річним Джоном Пітерсом. За два тижні оголосила про розлучення.

— Ми давно були знайомі, багато років мріяв з нею одружитися. Коли це сталося, був щасливий, — каже Пітерс. — До весілля Памела мала багато боргів, які я погодився заплатити. Також повністю оновив її гардероб. Вона віддячила розлученням. Після цього зрозумів: немає більшого дурня, ніж старий дурень.

Памела Андерсон народилася в Канаді. Її мати була офіціанткою, батько — майстром з обслуговування камінів. Працювала вчителькою фізкультури. Під час місцевого футбольного матчу Андерсон випадково зняли на камеру й показали по телебаченню. Після цього пивоварна компанія запропонувала їй рекламний контракт. 1989 року Памела Андерсон потрапила на обкладинку журналу "Плейбой". 1992-го почала зніматися в серіалі "Рятувальники Малібу" і стала секс-символом США.

Зараз ви читаєте новину «Памела Андерсон вийшла заміж за свого охоронця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути