пʼятниця, 28 грудня 2012 00:15

Овни та Діви важко виношуватимуть вагітність
12

2013 року переживемо три місячні та два сонячні затемнення. Ці періоди найважчими будуть для гіпертоніків і сердечників. Небезпека чатуватиме на автошляхах. Але мандрівки і відрядження вдадуться. У ваше життя повернуться люди з минулого. Можуть повторно зав'язатися розірвані колись стосунки. Багато хто відчує на собі фінансову кризу. Будьте готові до випробувань. Час небезпечний для бізнесу і пошуку нових партнерів. Найбільше досягнуть начальники, які роблять ставку не на власні амбіції, а на колектив.

Рік буде успішний для Раків та Близнюків. Але останнім треба слідкувати за своїми словами і думати про наслідки своїх дій. Помилки доведеться виправляти до середини 2014 року. Не варто запускати нових проектів та змінювати роботу Дівам і Стрільцям.

ОВЕН (21.03-20.04)

Заробітки будуть низькі, доведеться витрачати заощадження. Нестача коштів перешкодить деяким планам. Не можна спиратися на партнерів, бо в них ситуація буде ще гіршою. У скрутну хвилину допоможуть родичі. Можете переоцінити свої фінансові можливості. Активно боріться за справедливість. Нетерпіння і натиск можуть зашкодити. Думайте про наслідки своїх дій. Гарний час для придбання нерухомості, ремонту й оновлення інтер'єру.

На вас чекають знайомства й романтичні побачення. Час одружуватися і знаходити свою половинку.

Поповнення в родині краще не планувати. Жінки важко вагітнітимуть і виноситимуть дітей.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05)

Дуже напружений рік. У другій його половині заробітки будуть вищі. Серйозні покупки плануйте на кінець літа й осінь. Таланитиме в переговорах і невеликих мандрівках. Не вдасться спочивати на лаврах і жити за рахунок напрацьованого в попередні роки. Зміна робочого місця лише погіршить ситуацію. Допоможуть у складній фінансовій ситуації додаткові заробітки. Захоплення принесе більше прибутку, ніж основне робоче місце.

Погано почуватимуться літні родичі. Краще більшу частину року присвятити навчанню. Брак коштів може спричинити конфлікти у сім'ї. Розпадатимуться родини зі стажем. Не висловлюйте коханим претензії з матеріальних питань. Найбільша кількість розлучень буде у травні.

Знижений імунітет. Можливі проблеми з кишково-шлунковою системою. Більшість хвороб будуть пов'язані з повільним обміном речовин. Активніше відкладатимуться солі. Можливі проблеми з суглобами, опорно-руховою системою.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06)

Зможете заробити, скільки захочете. Час розраховувати на преміальні. Керівництво буде прихильне. Вас шануватимуть. Часто доведеться відповідати за чужі помилки. За іронією долі будете опинятися в непотрібний час і в непотрібному місці. Серйозні рішення приймайте зважено. Це рік помилок, за які доведеться довго розраховуватися. Потраплятимете у ситуації, від яких зарікались. Не варто вирушати в далекі подорожі.

Тримайте язик за зубами. Сказане можуть використати проти вас. Можливі конфлікти з родичами. Легко знаходитимете приємних співбесідників. Але це не рік ідеальних шлюбів. Стосунки нагадуватимуть валізу без ручки. Доведеться йти на компроміси. Не думайте, що поведінка партнера зміниться.

Можливі загострення хронічних хвороб, які тривалий час не турбували. Чіплятимуться шкідливі звички.

РАК (22.06-23.07)

Цей рік для вас буде щасливий. Сил вистачатиме на все. Небезпеки оминатимуть, а все найкраще часто траплятиметься у вашому житті. Друга половина року буде особливо щасливою. Багато подорожуватимете. Прибутки подвояться. Вдасться залатати дірки в бюджеті. Не втрачайте оптимізму. На роботі все вдаватиметься. Зможете опанувати нову професію.

Не варто одружуватися. Партнери часто висловлюватимуть незадоволення, ревнуватимуть. Підтримки від коханих годі очікувати. Серйозних проблем завдаватимуть діти. Вони робитимуть шкоду, часто хворітимуть.

Доведеться часто відвідувати стоматолога. Перевірте свій раціон. Вдалий час записатися у тренажерну залу чи басейн.

ЛЕВ (24.07-23.08)

Не плануйте високих кар'єрних злетів. Все даватиметься важкою працею. Потурбуйтеся, щоб у вашому помешканні все було справне. Можливі проблеми з електропроводкою та водопостачанням. Рік несприятливий для придбання нової оселі, земельної ділянки чи гаража. Об'єкт стане джерелом відтоку коштів.

Доведеться підтримувати зв'язок з літніми родичами.  У родинах із досвідом можлива прохолода у стосунках. Шлюби братимуть за розрахунком. Приємні новини прийдуть через інтернет або з-за кордону. Вдасться завести стосунки з іноземцями.

Народження здорових нащадків можливе, якщо вагітність настане з липня. Турбуватимуть проблеми із зубами, кістками і спиною. Запобігайте сколіозу, посильте догляд за нігтями і волоссям.

ДІВА (24.08-23.09)

Цей рік проживете тихо і спокійно. Будьте готові до щоденної звичної праці. Не плануйте серйозних змін у житті. Фінансових злетів годі очікувати. Доходи будуть стабільні. Не варто вкладати кошти в наукову діяльність — починати писати дисертації, вивчати іноземні мови. Керівництво звертатиме увагу на недоліки у вашій роботі. Небезпечно викликати заздрість в оточуючих.

Тримайтеся постійного кола знайомих. Якщо зміните місце проживання, обережно будуйте стосунки із сусідами. Вони можуть завдати чимало проблем.

Доведеться боротися з хворобами нирок і сечового міхура. Запобігайте переохолодженню. Не ходіть босяка. Можете спричинити хронічні запальні процеси. Не намагайтеся будь-що завагітніти. Виносити дитину буде важко. Зачекайте зі штучним заплідненням.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10)

Очікується фінансова криза. Плануйте бюджет на кілька років уперед. Не витрачайтеся і не спорожняйте гаманець. Справи на роботі йтимуть добре, але бізнес не приноситиме стабільних прибутків. Краще обрати справу для задоволення. Не вірте чужим обіцянкам, утримайтеся від кредитів. Борг буде важко повернути. Не бажано міняти місце проживання, орендувати чи купувати житло.

Не найкращий рік, щоб переїжджати до коханих і спробувати жити разом. Ідею громадянського шлюбу поки що перенесіть. Тільки зіпсуєте стосунки. Не провокуйте конфліктів у родині, бо це може призвести до розлучення.

Серйозної шкоди завдадуть інфекційні захворювання. Посильте увагу за гігієною. Серйозний ризик перенести тяжке захворювання печінки.

СКОРПІОН (24.10-22.11)

Важкий рік попереду. Невдалими будуть поїздки й переговори, зміна місця проживання. Краще ситуація складеться восени і взимку. Відступатимуть серйозні фінансові проблеми, буде легше впоратися з обов'язками на роботі. Будьте обережні на дорогах.

Чимало неприємностей піднесуть кохані. Зумійте їх вислухати і пробачити. Важкі життєві ситуації спонукатимуть до творчого самовираження. Ваші картини, малюнки і сценарії можуть визнати на міжнародному рівні.

Стежте за зором, бережіть очі від перенапруження. Не бажано куштувати екзотичні страви, змінювати імідж і працювати до виснаження. Пришвидшується процес старіння. Будете почуватися втомленими. Перевтома провокуватиме хвороби. Поповнення у родині варто очікувати влітку чи восени.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12)

На вас чекає смугастий рік. Свої ідеї краще віддавати у розробку іншим людям. Тоді проект принесе результат. Вам їхнє втілення поки що не під силу. Буде складно в навчанні. Декому варто навіть пропустити вступ до вузу. Друга половина року — час відпочинку від стресів і можливий підйом. Фінансова картина залишиться стабільною. Вдаватиметься зроблене власноруч. Але часто не вистачатиме терпіння, щоб побачити результат.

У першій половині року доведеться перейматися сімейними негараздами. Марно докладати зусиль на покращення. Ліпше спостерігати за розвитком ситуації. Не утримуйте біля себе людину, яка є серйозним тягарем.

Є небезпека пережити важкі респіраторні захворювання — бронхіти, запалення легень. Вчасно зробіть флюорографію, не провідуйте хворих на туберкульоз знайомих. Ви у групі ризику. Проблеми із зором краще вирішувати з липня по жовтень.

КОЗЕРІГ (22.12-20.01)

Наприкінці 2012 року ви потрапили у смугу, з якої важко буде вибратися аж до 2014-го. Низькими будуть доходи. Загрожують штрафні санкції. Будьте готові до розмови з податковою. Самотужки вирішити проблеми не вдасться. З'являться такі риси, як скромність та вміння обходитися малим. Частину справ доведеться доручити колегам і родичам. Важко даватиметься творча робота.

Порадують стосунки з коханими. Вас активно підтримуватимуть батьки і друзі. Шлюби будуть щасливі. Пов'яжете життя з людьми, які прийматимуть вас такими, як ви є.

Доведеться боротися з депресією. Не змішуйте продукти, не переїдайте під час бенкетів. Не варто куштувати екзотичні страви.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02)

Доходи будуть невисокі до середини року. Влітку ситуація покращиться. Виїзд за кордон або зміна посади принесе позитивний результат. Будете гарним виконавцем. Винахідники з вас цього року невдалі. Перемог очікувати варто аж у грудні. Вдаватиметься робота в команді. Тоді переживете рік із найменшими втратами. Самостійно вирішити проблеми не вдасться. Багато навчайтеся. Запишіться на курси іноземних мов, водіння, підвищення кваліфікації. Ви легко можете змінити професію.

У родині важко домовлятиметеся з партнером. Підтримки від коханих годі чекати. Ви радше будете друзями, ніж парою.

Посильте увагу за роботою шлунка. Обережно приймайте новий курс лікування. Нові препарати можуть викликати алергію. Погано переноситимете анестезію. Можливі отруєння грибами і консервованою продукцією.

РИБИ (20.02-20.03)

Кілька місяців доведеться вирішувати проблеми, що накопичилися попереднього року. Надійних партнерів по бізнесу знайти не вдасться. Заробітки невисокі, але кишеня порожньою не буде. Грошей вистачатиме.  Зможете закінчити ремонт, оновити побутову техніку. Заощадити навряд чи вдасться. На роботі кількість зусиль не відповідатиме доходам, але лише до червня. Тоді будете готові на серйозні зміни в житті. Друга половина року буде вдалою. Оточуючі сприйматимуть вас позитивно. Вдасться почуватися переможцями до середини 2014 року. У вас відкриваються цілительські здібності і мистецькі таланти. Продаж нерухомості буде вдалий.

Доведеться рятувати стосунки, які руйнуватимуть партнери. Рік не сприятливий для шлюбів. Весілля краще відкласти. Очікуйте на бажану вагітність. Це рік поповнення в родині.

Хвороби не турбуватимуть вас у найближчі чотири роки.

Зараз ви читаєте новину «Овни та Діви важко виношуватимуть вагітність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути