пʼятниця, 04 червня 2010 00:36

Остап Ступка не зміг встати з-за столу

 

Актор 42-річний Остап Ступка прийшов напідпитку на вечірку з нагоди 10-річчя мережі ресторанів "Козирна карта". Його веде дружина Ірина, 30 років. На вході перевіряють колір браслетів на руках. Віп-гостей із рожевими садовлять ближче до сцени. Ступка шукає браслет у внутрішніх кишенях піджака. Охоронець упізнає його, проводить за столик.

— Ідіть геть, — каже Остап фотографам, які знімають його з пляшкою вина. — Завтра понаписують, що я був п"яний, як чорт. Я ще краплі в рот не взяв.

Мастить фуа-ґра (паштет із гусячої печінки. — "ГПУ") на скибку хліба. На виделку наколює тонко нарізану салямі. Піднос із полуницею і розрізаним навпіл ананасом відсовує дружині. Та наштрикує фрукти на шпажки, запиває шампанським. Перед Остапом ставлять тарілку із запеченими курячими крильцями. Умочає в соус, з"їдає шість штук.

На сцену виходить співачка Тіна Кароль. На ній джинси з дірками на стегнах. Ступка протирає очі, аплодує. Дружина пропонує підійти ближче до сцени, але він не може підвестися. Ірина танцює з дизайнером Тарасом Краскіним. За стіл до Ступки підсідає брюнетка. В неї очі підмальовані зеленими тінями. Він робить спробу поцілувати її в губи, але чмокає в ніс. Дівчина тягне його танцювати.

— Я своїй дружині вірний, — відмовляється актор. — Уперше одружився у 18 років з однокурсницею. Батьки ледве з розуму не з"їхали. Я лежав у лікарні, вона приїхала і повідомила, що вагітна. Я попросив, щоб народила дитину. Вихованням сина займалася моя мама. А з Ірою зустрівся у театрі Франка. Вона призналася, що я їй зовсім не нравлюсь на сцені. Я не образився. Після спектаклю "Три сестри" поїхав з нею і її друзями на зйомну квартиру на Березняки. Багато пили і слухали музику Моцарта. Мене лишили, бо був нетранспортабельним. Уранці очнувся, чую — Іра говорить комусь по телефону: "У мене в ліжку спить Остап Ступка. Я не знаю, що з ним робити. Приїжджай". Коли очухався, пішли на футбол пити пиво з таранькою. А ввечері я зробив їй пропозицію.

Зараз ви читаєте новину «Остап Ступка не зміг встати з-за столу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути