четвер, 03 вересня 2009 08:00

Онучки Ющенка і Черновецького навчаються в одному класі
5

Депутат-”регіонал” Анатолій Кінах із дочкою-першокласницею Софією у київському ліцеї №100 на Подолі
Фото: фото з сайту www.pravda.com.ua
Ярина-Домініка, онука президента Віктора Ющенка, калатає першим дзвоником
Вагітна Віталіна Ющенко з букетом осінніх квітів веде у ліцей доньку Ярину-Домініку
Близнючки Олександра та Євгенія (праворуч), доньки голови наглядової ради НБУ Петра Порошенка, учаться у третьому класі столичної гімназії №86 ”Консул”. Їхній брат Михайло перейшов у другий клас
У паралельному класі з онуками президента Віктора Ющенка та київського голови Леоніда Черновецького навчається Христина, донька Влади Литовченко, яка очолює благодійний фонд ”Обдаровані діти — майбутнє України”

Онука президента України 9-річна Ярина-Домініка пішла до четвертого класу ліцею N100 на Подолі. На святкову лінійку 1 вересня її привезла мати Віталіна Ющенко, 29 років. Ярина — її дочка від першого шлюбу з Михайлом Гончаром. Зараз Віталіна одружена з бізнесменом Олексієм Хахльовим. Мають сина 4-річного Віктора.

Під чорною сукнею-балахоном Віталіни помітний округлий живіт. Вона прикриває його невеличким букетом осінніх квітів. Кажуть, донька президента на сьомому місяці вагітності, чекає дівчинку. За 15 хв. залишає Ярину-Домініку в класі, виходить через чорний хід будівлі, за допомогою охоронців сідає у джип та їде.

В одному класі з Яриною навчаються онука київського мера Леоніда Черновецького Аліна та донька нардепа Анатолія Кінаха Софія.

— Ця школа для мене особлива, — розповідає дружина Кінаха 47-річна Марина. — Її закінчила моя мама 1941-го. У ній навчались дві старші доньки Наташа і Зоя. Наташа пішла у перший клас 1986-го, а Софія — через 20 років, 2006-го. За школу ми не платим ані копійки. Гроші збирають тільки на харчування.

У паралельному класі з Ющенко і Черновецькою навчається 9-річна Христина Литовченко.

— Наша Кристина — модница, — каже її мати, власниця модельного агентства Влада Литовченко, 39 років. Показує заколку у вигляді троянди на волоссі доньки. — Розочка — дизайнерское украшение от Сергея Ермакова. Это подарок крестной — актрисы Ольги Сумской.

Христина тримає два мобільних марки iPhone.

— Вообще у меня уже три мобилки, одна белая и две черные.

Доньки-близнючки голови наглядової ради Національного банку Петра Порошенка — 8-річні Олександра і Євгенія навчаються у третьому класі столичної гімназії N86 "Консул" на вул. Круглоуніверситетській, 9. У другий клас перейшов їхній брат 7-річний Михайло. На Перший дзвоник їх повела дружина Порошенка Марина, 46 років.

— Наші діти з першого класу вчать англійську, — говорить 30-річна Світлана. Її дочка  — однокласниця Порошенка-меншого. — Щоб сюди вступити, ми проходили співбесіду. У їхньому класі 25 учнів. За навчання платимо багато. Але в нас тато гарно заробляє. Йому не шкода кілька тисяч на рік віддати на освіту дочці.

У київській British International School на вул. Толбухіна, 45 навчання коштує від $10 тис. на рік. Її відвідують дочка колишньої учасниці групи "ВІА Гра" Віри Брежнєвої 6-річна Соня, син футболіста Сергія Реброва Дмитро, 6 років. До першого класу пішла й 6-річна Єлизавета-Вікторія, донька боксера Віталія Кличка. Він зараз в Америці.

— На Першому дзвонику Кличка не було. У нашій  школі така система, що дитина може кілька місяців вчитися в Англії чи Франції. Це зроблено для ділових людей, для  співаків, спортсменів, дипломатів, які багато подорожують, щоб вони могли взяти з собою дітей без переривання навчального процесу, — розповіли в секретаріаті школи.


Зараз ви читаєте новину «Онучки Ющенка і Черновецького навчаються в одному класі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути