пʼятниця, 28 березня 2008 14:40

Омар Алессандро працює хлопцем за викликом

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Омар Алессандро народився у Греції. Зі знайомою дівчиною переїхав до Росії, а тоді втік до України, бо в Москві почав боятися скінхедів, які нападали на іноземців
Омар Алессандро народився у Греції. Зі знайомою дівчиною переїхав до Росії, а тоді втік до України, бо в Москві почав боятися скінхедів, які нападали на іноземців

27-річний грек Омар Алессандро чотири роки працює хлопцем за викликом. За ніч бере $300, година коштує $180–200. Оголошення про свої послуги Омар розміщує в Інтернеті.

У більярдному клубі замовляє каву. Його чорні туфлі начищені до блиску. Каже, ввечері працюватиме, тож має бути тверезим.

— Інколи приходжу, а клієнтка п"яна і говорить матами, — закурює цигарку "Давидов". — Віагру не приймаю. Я людина зі Сходу, темпераментний. Коли не можу, п"ю 50 грамів вина і курю траву.

Першу клієнтку Омар обслужив у Росії.

— У пітерському клубі сиділа жінка років 35. Ми перезирнулися. Вона відсунула біля себе стілець і поглядом вказала на нього. Вранці на трюмо залишила 300 доларів і записку: "Це гроші за твою роботу". Я подумав, що це добрий заробіток.

Омар народився у Греції. Після служби в танкових військах був перекладачем у готелі в Туреччині. На місяць мав $700–800.

— Коли був малий, нашими сусідами були євреї з Радянського Союзу. Біля них вивчив російську мову. У Туреччині москвичка Юля запросила мене до Росії. Вона мала хорошу зарплату, але сердилася, коли дивився на інших дівчат. Ми роз"їхалися.

Каже, в Москві іноземцям жити небезпечно.

— Після десятої вечора боявся виходити на вулицю. Якось із метро за мною вийшли п"ятеро бритоголових, по 2 метри зростом. Я мав іти через ліс до ресторану. Якби зайшов до лісу, убили би. Мусив стояти біля метро 40 хвилин. А в Києві не страшно, і жінки тут симпатичніші.

Місяць тому Омар познайомився по Інтернету з киянкою Катериною.

Віагру не приймаю. Я темпераментний

— Написав їй: "Мимо вашей красоты пройти — это не уважать себя. Снимаю шляпу перед вами". На перше побачення приніс білі троянди. Про мою професію Катя не знає. Кажу, що маю маленький бізнес, — сміється.

Хлопця за викликом можна замовити й на тиждень.

— Два роки тому із 28-річною жінкою поїхав відпочивати в Туреччину. Вона оплатила путівку і ще дала мені 500 доларів. На прощання подарувала срібний перстень, — Омар носить його на правій руці. На ньому витиснене арабське слово "успіх". — Мушина должен носить только серебро, — зауважує.

Питаю про першу жінку.

— Мені було 15 років. Старші хлопці в нічному клубі зняли якусь молдованку і "пригостили" мене. Як із нею було, вже не пам"ятаю. Я багато забуваю, — чухає ніс. — Погано сплю. Звертався до невропатолога, але таблеток поки не приймаю.

Про Грецію Омар розповідає неохоче.

— Я закінчив фізкультурну академію. Маю диплом шахіста. Батькам кажу, що торгую цукром на базарі. У сім"ї я один. Батько працює столяром на заводі, мати домогосподарка.

Каже, в дитинстві часто пропускав школу.

— Зранку йшов із дому зі шкільною сумкою. З хлопцями грав у футбол або стріляв горобців із рогатки. Рекорд — сім пташок за день. Тоді додому прийшов шкільний участковий. Батько поставив мене у кут стояти на одній нозі. Я довго плакав.

Зізнається, що сумує за батьками. Інколи сниться рідний двір.

— А нещодавно приснилася Свєта Букіна із серіалу "Щасливі разом". У мене з нею було ля-ля тополя, — каже в ніс. — У ліжку Свєта мені не сподобалася. А на екрані нічого: блондинка з гарними формами, але корчить тупу малолєтку.

1980 — Омар Алессандро народився у Греції в родині столяра
2001 — закінчив академію фізкультури, вчився на шахіста
2002 — служив у танкових військах
2004 — працював у Туреччині перекладачем із російської
2004 — переїхав до Росії, почав працювати за викликом
з 2006 — у Києві

Зараз ви читаєте новину «Омар Алессандро працює хлопцем за викликом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути