четвер, 10 грудня 2009 08:19

Ольга Сунічук співає гімн задом наперед

Автор: фото: Олена ВЛАСОВА
  Ольга Сунічук з села Вовничі Млинівського району на Рівненщині з сином Давидом. У дитинстві вона розважала батьків, читаючи вірші Шевченка навпаки
Ольга Сунічук з села Вовничі Млинівського району на Рівненщині з сином Давидом. У дитинстві вона розважала батьків, читаючи вірші Шевченка навпаки

28-річна Ольга Сунічук із села Вовничі Млинівського району Рівненщини виконує навиворіт пісні. Може прочитати слово чи речення з останньої до першої букви.

— У роду академіків не було, але мама народила мене під час державного іспиту в інституті. А старший брат Сергій каже, що викинув мене з візочка на прогулянці. Звідси, — сміється, — і талант. Малою часто розважала батьків, читаючи Шевченка навпаки.

Несе до хати 12-місячного сина Давида. Її чоловік Ігор Корендій, 47 років, ставить на подвір"ї сумки з продуктами.

— Їздили на закупки до райцентру, — пояснює Ольга. — Маю двох дітей, свій бізнес. Ще й обробляю 2 гектари поля. Але все встигаю.

Слова вивертає українською, російською, англійською, італійською мовами. Останню вивчила на заробітках у Мілані, поїхала туди 2002-го.

— Мій перший чоловік Анатолій покинув нас із донькою 5-річною Вікою. Поїхав на заробітки до Португалії, знайшов там іншу. Щоб заробити, я взяла в університеті академвідпустку і вилетіла в Італію. Два місяці доглядала бабцю. Потім півтора року мила підлогу на віллі.

На заробітках познайомилася з тернополянином Ігорем Корендієм. Удвох повернулися в Україну, оселились у Вовничах. Поновилася в університеті в Луцьку. Вона навчалася на біолога.

— На іспиті з психології на п"ятому курсі нервувала, коли тягла білет, — пригадує. — Експромтом прочитала професору свій білет навпаки. Він вирішив, що у мене по-особливому функціонує головний мозок. Одна його частина активніша за інші.

Ольга має приємне мецо-сопрано. Знає 2 тис. пісень різними мовами. Виконує їх на весіллях і вечірках, на які запрошують односельці та знайомі. Якщо просять, виконує задом наперед національний гімн.

— Із чоловіком створили дует, він грає на синтезаторі. Тримаємо власний бар-магазин. Доки я в декреті, за стійкою стоїть мама Валентина. Донька Віка вміє читати навпаки прості слова. Хоче бути такою, як я.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Сунічук співає гімн задом наперед». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути