середа, 26 січня 2011 10:14

Ольга Сумська їздила по гречку до Карлових Вар
5

Співачка Лілу 20 січня повернулася з Таїланду
Фото: фото надане прес-службою Лілу
Танцівник Сергій Костецький біля пам’ятника на одній з вулиць Парижа
Актриса Ольга Сумська з донькою Ганною у Карлових Варах
Лідер гурту ”Мандри” Фома на одному з іспанських пляжів вправлявся самурайським мечем
Боксер Віталій Кличко вчить старшого сина Єгора плавати під водою

Співак 53-річний Павло Зібров із родиною провів зимові канікули в Об'єднаних Арабських Еміратах.

— Любимо взимку їздити у теплі країни, щоби покупатися і позагоряти, — розповідає. — В Еміратах відпочиваємо вже 16-й раз. Цього року думали їхати на Багами чи Мальдіви, але туди довго летіти. До Еміратів — 4,5 години.

Родина Зібрових тиждень жила в одному з найбагатших районів Дубая — Джумейрі, просто на березі Персидської затоки.

— Номери були розкішні. Біля басейну гуляли фазани. Дружина Марина з ними фотографувалася. Харчувалися у ресторані "Великий" у готелі "Москва". Це один із небагатьох закладів в Еміратах, де прекрасно готують страви української кухні. Замовляли "Шубу", вінегрет, котлети по-київськи, пельмені та кутю. На сцені виступали українські артисти — кабаре-вар'єте з Дніпропетровська та музиканти з Києва. Останні одразу мене помітили і почали присвячувати мені кожну п'яту композицію.

Хвалиться, що купив собі валізу взуття.

— Були страшні знижки. Не втримався. Скупив усе, що на мене налазило.

Танцівник 24-річний Сергій Костецький чотири дні відпочивав у Парижі.

— За день пройшов більше 20 кілометрів, — згадує. — Обдивився майже всі історико-культурні пам'ятки — скульптуру "Тріумф Республіки" на площі Нації, собор Паризької Богоматері, замок Консьєржи та його дзвіниці, побував у Латинському кварталі, церкві Сен-Жермен-де-Пре. Встиг погуляти набережною Сени, подивитися Лувр. Хотів іще піднятися на Ейфелеву вежу, але там була надто велика черга. Наступного ранку не міг поворухнутися — так боліли ноги. Тому на Центр Помпіду та церкву Сент-Есташ дивився з вікна екскурсійного автобуса.

Ведуча і модель 25-річна Інна Цимбалюк повернулася з Єгипту:

— Дуже люблю Червоне море, вже разів зо п'ять там була. Після того, як у грудні на власні очі побачила, як акули напали на жінку, думала, ніколи в Єгипет не поїду. Усередині січня таки полетіла на Червоне море. У мене з'явилося нове захоплення — кайтинг. Ним займаються на мілководді. Це дошка під парашутом, якою ти керуєш і "їдеш" по воді. У Шарм-ель-Шейху ідеальні умови — є місце, де метрів 800 води по плечі. Доки вчилася плавати, води солоної відро випила.

Лідер гурту "Мандри" 38-річний Фома півтора тижня був із сім'єю та друзями в Іспанії:

— У Мадриді взяли напрокат машину і подорожували країною. Якось на одному з мажорних курортів побачив бабусю років 80. Під'їхала до пляжу на чотириколісному мопеді. До неї підбігли двоє хлопців-волейболістів. Допомогли злізти з мопеда, розкласти лежак. Вона роздяглася догола, замовила бокал вина й сигару. Взяв із неї приклад і нічим, окрім як пити вино й грати на гітарі, не займався. Враження від подорожі увійдуть у новий альбом — "Світ". Пісні до нього писав у різних куточках планети.

Акторка Ольга Сумська, 44 роки, з чоловіком Віталієм Борисюком, доньками Антоніною та Ганною з'їздили до Чехії в Карлові Вари:

— Після 10 днів відпочинку всі поправилися на 3 кілограми. Я зателефонувала своєму лікарю. Він мене заспокоїв: мінеральна водичка, яку ми там пили, в організмі затрималася і через це тіло опухло. Тепер удома сидимо на дієті, хоча в Чехії продуктами запаслися по повній. Купили гречку, макарони, пшеничну кашу. Так заставила крупами балкон удома, що не пройти.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Сумська їздила по гречку до Карлових Вар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути