середа, 30 листопада 2011 06:00

Ольга Сумська обвінчається

Акторка 45-річна Ольга Сумська хоче обвінчатися зі своїм чоловіком артистом Віталієм Борисюком, 48 років.

— Чоловіки бояться цього. Це тільки в кіно — прийшов до батьків коханої, став перед нею на коліно, з квітами, тортиком: "Прошу руки вашої доньки", — каже. — Багатьом людям зручно жити у цивільному шлюбі. Але жити невінчаними — гріх. Та й дітям по життю легше буде. Хочу повінчатися з Віталієм, але самій незручно пропонувати. Зробила би це у великій намоленій церкві. Коли тихенько вдома вінчаються, не подобається.

Ольга Сумська заміжня вдруге. Має двох доньок, 21-річну Антоніну від першого шлюбу з актором Євгеном Паперним та Ганну, 8 років.

— Як і більшість акторів, Євген випивав, — продовжує актриса. — Постійні посиденьки його друзів у нас удома, ще й руку на мене піднімав під чаркою. Не витримала та пішла. Чотири роки всього прожили разом. Не уявляю, як жінки терплять це стільки часу. Хоча був чудовим чоловіком і батьком. Жодного разу пелюшок не прала, все він робив. Грошей ніколи не шкодував — усі думали, що вийшла за нього з розрахунку. Він уже народним артистом був, мав хорошу зарплатню. Закохалася з першого погляду — йшов коридором театру й клацав пальцями елегантно так. Потім пили в буфеті чай із хлібом. Пахнув "Оженом" і дивився сталевим, роздягаючим поглядом.

— І Віталій щедрий. Хоча забрав мене з сім'ї й відвів навіть не на орендовану квартиру, а до свекрухи, у маленьку трикімнатку в панельному будинку. Постійно дзьобала мене, як і що треба робити. Зараз не ті часи. Думати про сім'ю чоловікові треба, коли заробив на квартиру, купив автівку і заробляєш хоча б 2 тисячі доларів на місяць.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Сумська обвінчається». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути