Ексклюзиви
пʼятниця, 06 листопада 2009 08:24

Ольга Куриленко вдягла сукню від Андре Тана

Автор: фото надане Андре Таном
  Французька актриса Ольга Куриленко розмовляє з дизайнером Андре Таном. На презентацію свого фільму ”Стіни” вона вдягла чорну сукню від цього дизайнера
Французька актриса Ольга Куриленко розмовляє з дизайнером Андре Таном. На презентацію свого фільму ”Стіни” вона вдягла чорну сукню від цього дизайнера

Дизайнер 26-річний Андре Тан (Андрiй Тищенко) пошив сукню французькій актрисі українського походження Ользі Куриленко, 29 років. Два тижні тому в Києві вона відкрила 39-й кінофестиваль "Молодість". Торік зіграла напарницю Джеймса Бонда у фільмі "Квант милосердя".

— Ми познайомилися рік тому в Парижі, — розповідає Андре Тан. — Після показу мод із друзями гуляв містом. Один із них запропонував познайомити мене з Ольгою Куриленко. Запросили її в італійський ресторан. Вечеряли, вона розпитувала про Україну. Поговорили про спільних друзів. Коли прощалися, обмінялися телефонами. Я сказав, що був би радий пошити для неї кілька суконь.

У довгому чорному платті від Тана Ольга прийшла на презентацію фільму "Стіни", в якому зіграла повію Галю.

— Коли твої речі вдягає голлівудська знаменитість, це вже про щось говорить. Після знайомства на півроку втратили зв"язок. Потім я знову літав до Парижа на показ своєї колекції. Коли звільнився, набрав Олю й ми зустрілися.

Каже, за місяць до кінофестивалю актриса інкогніто прилітала до Києва.

Синтетика познущалася з нашого тіла

— Я зняв із неї мірки. Вона худенька, має майже модельний розмір. Планував шити кілька суконь, але встиг тільки одну. Паралельно готував нову колекцію для Тижня моди. Нещодавно зі мною зв"язалися представники голлівудської компанії. Просять створити вбрання, в якому Куриленко гратиме в новому блокбастері.

Для сукні Андрій використав італійські тканини.

— З українських нічого не шию, вони не відповідають необхідному рівню. Люблю натуральні: льон, бавовну, віскозу. Синтетика досить познущалася з нашого тіла. Фурнітуру беру теж італійську. Правда, постачальники мають привезти тканину за три дні, а доставляють за два тижні. Італійці не люблять поспішати, такий менталітет.

Андре Тан розробляє колекцію літньої уніформи для бортпровідників італійської авіакомпанії "Віндроуз".

— Перевізник хоче, щоби стюардеси були стильні. Зроблю їм подвійні змінні комірці та нарядні рукави жакетів. Перші ескізи уже возив до Рима.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Куриленко вдягла сукню від Андре Тана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути