Ексклюзиви
вівторок, 07 квітня 2009 17:50

Ольга Горбачова хоче повернути колишнього чоловіка

Автор: фото надане прес-службою співачки Ольги Горбачової
  Солістку гурту ”Арктика” Ольгу Горбачову колишній чоловік Юрій Нікітін запросив вести вечірку у столичному клубі ”Фрідом”
Солістку гурту ”Арктика” Ольгу Горбачову колишній чоловік Юрій Нікітін запросив вести вечірку у столичному клубі ”Фрідом”

"У меня что-то настроение плохое", — скаржиться екс-телеведуча, а нині солістка гурту "Арктика" 27-річна Ольга Горбачова. У гримерній за лаштунками концерт-холу "Фрідом" вона перебирає речі, що висять на спинці стільця. У п"ятницю колишній цивільний чоловік Горбачової, продюсер Юрій Нікітін, 40 років, улаштував у "Фрідомі" вечірку. Назвав її "антикризовою". Співачку запросив як ведучу.

— Мабуть, авітамінозна депресія, — припускає Горбачова. — Не сплю до шостої ранку, страждаю. Звісно, через чоловіка. Але подробиць не розповідатиму. Я ж маю підтримувати образ дівчини, яку всі люблять і хочуть.

— Через Юрія Нікітіна переживаєте? — уточнюю.

— Я це ім"я вже навіть називати не можу, — супиться Ольга. Пара розійшлася чотири роки тому — подейкують, через численні зради продюсера. — Не тому, що до Юри погано ставлюся. Просто ця тема вже така заїжджена. Учора прийшла з донькою в кафе, там розвішані фотографії з одного глянцевого журналу. Під ними цитати від артистів — про щастя, про погоду... А під моєю написано: "Всегда, когда мне было трудно, рядом оказывался Юрий Никитин". І як я можу бути спокійною в цьому місті? Мені про особисте життя розповідати важко. Простіше зайвий раз роздягтися перед камерами.

Співачка прокашлюється. Скаржиться, що через гучні розмови у залі трохи сів голос. Просить помічника принести гарячого чаю з лимоном.

Пліткували, що розлучення Горбачової та Нікітіна — тільки піар-хід. Насправді вони начебто досі зустрічаються.

— Ми не разом, — відрізає Ольга. — Кілька разів пробували знову зійтися, але не вийшло. Чи хотіли би ми повернути стосунки? Я хотіла б. Але це неможливо. Давайте не будемо більше на цю тему говорити.

Будую в Києві дім, біля Ботанічного саду

Розповідає про 4-річну доньку Поліну.

— Вона на мене схожа, але набагато веселіша, мені цього трохи бракує. Удома співає пісні, сама їх вигадує. Півдня якось ходила, наспівувала рядок: "Мне с тобой май". Я подумала — які хороші слова, такі прості та сильні. Сіла й дописала цю пісню. Тепер її виконуємо. Може, це теж шлях розвитку таланту? Знаю, що сестрам Завальським (із гурту "Алібі". — "ГПУ") так само батьки в дитинстві давали завдання — одна писала вірші, інша музику. Якщо Поліна захоче вийти на сцену, я підтримаю. Але це хай тато вирішує.

Питаю, як часто Нікітін бачиться із дочкою.

— Слухайте, я що, маю звітувати? — сердиться Горбачова.

Коридором проходить співачка 30-річна Ані Лорак, тримає за руку свого нареченого Мурата.

— Ты сегодня ведущая? — цілує Горбачову в щоку.

— Так, я веду, а ти співаєш, — підморгує та. Лорак із Муратом прямують до гримерної. Горбачова хвалиться, що зараз має багато роботи на різних вечірках: — Ми знизили ціну на корпоратив, тому нас почали більше замовляти. Я і співаю, і ведуча — маю вдвічі більше роботи. Зайвих витрат собі ніколи не дозволяла. Будую в Києві дім, біля Ботанічного саду. Коробку вже побудувала, а на внутрішнє оформлення планувала брати кредит — не встигла. Бізнесу ніколи не мала. Найбільше грошей заробляла на рекламі.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Горбачова хоче повернути колишнього чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути