вівторок, 05 квітня 2011 08:45

Ольга Фреймут хотіла замінувати літак

Автор: фото з сайта www.blik.ua
  Телеведуча Ольга Фреймут під час фотосесії для одного з глянцевих видань торік у листопаді
Телеведуча Ольга Фреймут під час фотосесії для одного з глянцевих видань торік у листопаді

Ведуча програми "Підйом" на "Новому каналі" 28-річна Ольга Фреймут замовляє каву з вершками у столичному кафе "Сервіз". Вона не нафарбована, у простій сорочці та джинсах. На моє прохання згадує п'ять найсміливіших вчинків у своєму житті.

— Торік улітку стрибала у швейцарське озеро біля Цюріха з 9-метрової скелі. Це було продумано за сценарієм передачі, для якої я знімала там сюжет. Я була єдина жінка, яка погодилася стрибати. Думала, помру від страху.

Пригладжує розкуйовджене біляве волосся.

— Минулої осені назвала німецьких правоохоронців "гітлерівцями". Поверталася додому з Німеччини. В аеропорту прикордонникам не сподобалася моя віза. В усіх країнах вона підходила, а тут раптом ні. Мене завели в поліцейський відділок. Я стала проситися, щоб відпустили. Боялася запізнитися на літак. Але вони ніби знущалися, такі спокійні були. Я розсердилася і сказала, що тепер розумію, чому їхнім лідером міг стати Гітлер. Усі працівники відділку затихли. Мене взяли під руки і відвели в порожній кабінет. Просиділа півгодини, доки не віддали документи.

П'є каву. Витирає серветкою губи. У неї худі довгі пальці. Каже, обручку не носить, бо торік розлучилася з чоловіком, головним режисером "5 каналу" Олександром Ракоїдом.

— Мала вилітати з Риму після відпустки. Приїхала в аеропорт вчасно. А подруга сіла не на ту електричку і поїхала зовсім в інший бік. Телефонує мені, ледь не плаче. Я її заспокоїла, пояснила, як доїхати. Сама біжу до стюардес і пояснюю, що літак необхідно затримати. Думала, якщо не послухають, скажу, що заміновано. Але на мої благання зглянулися працівники аеропорту.

В Ольги дзвонить телефон, вона дивиться на екран і вимикає мобільний.

— Одного разу довелося викручуватися перед кількатисячною публікою. Була ведучою на паризькій церемонії нагородження кращого художника світу. У залі сидять Муракамі, представники будинків "ґуччі" та "Прада", політичний бомонд. Виходжу на сцену, а в мене мікрофон не працює. Коли його поремонтували, я сказала, що поламані мікрофони теж є частиною сучасного мистецтва. Усі посміялися. Але мені було ніяково.

Пригадує, як у 16 років прийшла на шкільну вечірку без ліфчика.

— Хотіла здивувати однокласників. Одягнула мамину довгу, аж до п'ят, спідницю теракотового кольору. Взяла шифоновий шарф і пов'язала його, як топ. Звісно, ні про яку білизну під шарфом не йшлося, вона б тільки зіпсувала образ. Я була зіркою вечора. Але коли вийшла танцювати, шарф розв'язався. На щастя, однокласник мене обійняв і вивів із зали, щоб ніхто не бачив, як мій топ упав.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Фреймут хотіла замінувати літак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути