Ексклюзиви
вівторок, 21 травня 2013 06:15

Олена Кононець упала з сьомого поверху

Автор: фото: Валентина Остерська
  Олена Кононець лежить у травматології чернігівської лікарні №2. На голові їй наклали п’ять швів
Олена Кононець лежить у травматології чернігівської лікарні №2. На голові їй наклали п’ять швів

— Якби не береза, навряд чи я зараз тут лежала, — каже в травматології чернігівської лікарні №2 Олена Кононець, 36 років. 28 квітня вона впала із сьомого поверху, коли розвішувала білизну на балконі.

Олена переломів не має. Але лікарі не дозволяють їй вставати з ліжка через струс мозку.

— Живемо в малосімейці на вулиці Освіти, — розповідає Олена Кононець. — Балкончик у нас малесенький, як тумбочка, і не засклений. Білизну сушимо на мотузках, що натягнуті на зовнішній стороні балкона. Вийшла на балкон, перехилилася й потягнулася до дальньої  мотузки. Далі не пам'ятаю. Що відбувалося, потім розповів мій друг Женя. Ми зустрічаємося вже сім місяців. Він повертався з магазину: побачив що я, вчепившись за мотузки, намагаюся залізти назад, на балкон. Став стукати до людей, які живуть під нами на шостому поверсі. Хотів мене знизу підтримати. Я впала на гілки берези, що росте біля під'їзду. Люди викликали "швидку". На голові наклали п'ять швів.

Я ж народилася 28 серпня, на Пречисту. Це вже другий випадок, коли я уникла каліцтва і смерті. Перший був 10 років тому: сіла до знайомого на мотоцикл, і мій кардиган замотало в колесо. Ми впали. Я тільки зчесала стегно й коліна.

Біля будинку про падіння Олени нагадує лише невелика пляма крові біля берези.

— Живуча дівка попалася, — каже один із жителів будинку. — Чудо, інакше не скажеш. А ось Володю Чику шкода. Впав замертво із восьмого поверху наприкінці березня, коли сильно мело. Хворів бідолаха, чорнобилець був. Мо, вийшов подихати, та погано стало.

Зараз ви читаєте новину «Олена Кононець упала з сьомого поверху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути