пʼятниця, 01 вересня 2017 05:05

Олексій Риженко виграв 250 гривень

Автор: ТЕТЯНА ПОПОВА
  Киянин Олексій Риженко відклав виграні 250 гривень, аби передплатити ”Газету по-українськи” на 2018 рік
Киянин Олексій Риженко відклав виграні 250 гривень, аби передплатити ”Газету по-українськи” на 2018 рік

— Виписую "Газету по-українськи" 10 років. Щоп'ятниці отримую свіжий номер. Читаю її, бо україномовна, — розповідає 72-річний Олексій Риженко з Києва. — Люблю спорт, кросворди, поради з рубрики "Сад-город". Дружина читає статті з розділів "Люди" та "Їжа".

Олексій Олексійович передплатив "Газету по-українськи" на рік. Наді­слав копію квитанції на адресу редакції та виграв 250 грн.

— Думав, що нічого не виграю. Декілька разів перечитував списки переможців, але нікого з Києва не було, — каже Олексій Олексійович. — Радію перемозі. Наступного разу спробую виграти тисячу гривень або путівку в санаторій. 250 гривень відклав на передплату "Газети по-українськи". Знову надішлю копію квитанції, щоб взяти участь у розіграші.

— Я закінчив Київський політехнікум зв'язку. За спеціальністю працював лише місяць, — говорить Олексій Олексійович. — Після армії 1968 року пішов у Київський метрополітен ­художником-оформлювачем, де пропрацював усе життя. Коли на підприємстві з'явилася напівпрофесійна камера, я знімав і фотографував усі події, президентів, коли вони відкривали нові станції.

Олексій Риженко на пен­сії з 2009 року. Любить подорожувати і збирати фольклор.

— Я майже весь Київ обходив пішки. Був на Закарпатті й у Криму. Брав путівки в санаторій. Їздив на екскурсії. Зараз за станом здоров'я не можу багато подорожувати, — розповідає переможець.

Живе у шлюбі з 68-річною Ольгою Олексіївною. Вона працювала в торгівлі. Зараз на пенсії. Мають сина 46-річного Андрія та невістку Людмилу, 44 роки.

— Син 20 років працює в метрополітені водієм оперативної машини, а невістка — в торгівлі. Нещодавно вони відсвяткували порцелянове весілля — 20 років у шлюбі. Мають двох доньок. 19-річна Дарина перейшла на третій курс в Київському університеті будівництва та архітектури. 9-річна Софія гостює у нас із дружиною. Ходимо з онукою на озеро плавати.

Зараз ви читаєте новину «Олексій Риженко виграв 250 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути