вівторок, 28 травня 2019 05:40

Олексій Потапенко й Анастасія Каменських шість років приховували роман

Автор: ФОТО з сайта TOCHKA.NET
  Співаки Олексій Потапенко та Анастасія Каменських відгуляли весілля у ресторані італійської кухні ”Фабіус” під Києвом. Запросили понад 100 гостей
Співаки Олексій Потапенко та Анастасія Каменських відгуляли весілля у ресторані італійської кухні ”Фабіус” під Києвом. Запросили понад 100 гостей

"Дякую, що оберігав нас від зайвих очей, слів, постів. Хай ненадовго, але ми змогли залишити потаємні емоції і почуття тільки для нас двох. Тепер прийшов час поділитися із шанувальниками частинкою наших почуттів", — написала співачка 32-річна Анастасія КАМЕНСЬКИХ у соцмережі "Інстаграм" 23 травня. Цього дня вийшла заміж за репера 38-річного Олексія ПОТАПЕНКА, який відомий під сценічним ім'ям Потап.

Весілля молодята влаштували в ресторані італійської кухні "Фабіус" під Києвом. Фуа- гра з журавлиновим соусом тут коштує 890 грн, канадський лобстер — 440, найдорожча страва — плато із морепродуктів — 5950 грн. Ціни на вина починаються від 275 грн за бокал.

Наречені запросили понад сотню гостей. Серед них були співачки Тіна Кароль і Оля Полякова, продюсер Юрій Нікітін, ведучі Катерина Осадча і Юрій Горбунов.

— Для святкування весілля пара орендувала весь ресторан на добу. Вартість одного місця — півтори тисячі гривень, — говорить офіціант закладу.

Територію ресторану прикрасили живими квітами, на літній терасі встановили великі екрани. Арку для церемонії, перед якою наречені виголосили обітниці, поставили біля соснового лісу. Прикрасили зеленню і листям. Каменських одягла кремову сукню з довгим шлейфом і глибокими декольте. Потап був у бежевому костюмі і білих кросівках.

"Весілля було шикарним, — діляться гості у соцмережах. — Коли наречені дали обітниці, обмінялися обручками й поцілувалися, усі присутні ледь стримували сльози. На святі виступали Вєрка Сердючка і Тіна Кароль. Весільний танець молодята танцювали під одну зі своїх пісень. Наїдків і вина було багато. Найбільше вразив багато­ярусний торт, прикрашений ягодами".

Пара познайомилася 2006‑го. Тоді Потап виступав сольно. Інколи записував спільні треки зі співаками-початківцями.

— З Настею працював мій товариш і ніяк не міг її розкрутити, — розповідає артист. — Якось він запропонував мені записати з нею кілька пісень. Коли ми зустрілися з Настею, вона мені не сподобалася. Від співпраці я відмовився. Та через якийсь час все ж наважився записати з нею композицію. Пісня "Без любви" стала хітом. Після цього синглу нас почали запрошувати співати разом. Тоді і народився дует "Потап і Настя".

За час своєї спільної кар'єри співаки випустили п'ять альбомів і зняли 29 кліпів. Про розпад гурту заявили 2017 року і представили сольні проекти. Каменських співає під ніком "НК", Потапенко створив гурт "ПТП".

— Відколи ми почали разом працювати, у нас були напружені стосунки, — говорить Анастасія. — Що популярнішими ми ставали, то більше сварилися. Так тривало три роки. А потім ми навчилися знаходити компроміси.

Про роман артистів заговорили шість років тому, коли помітили під час відпочинку на Кубі. Подейкували, що вони почали зводити спільний будинок неподалік від столиці. Цю інформацію співаки не коментували.

Чутки про їхнє весілля ширилися ще торік. Про церемонію стало відомо в день її проведення. Тоді Потап виклав у мережу пісню "Константа". У композиції зізнався у коханні до Каменських.

"Константа" — це особливий витвір, найчесніша річ, яку я коли-небудь писав. Ця пісня — чесне зізнання чоловіка в коханні до своєї жінки. Зізнання моїй дівчинці Насті Каменських, яку я кохаю та з якою сьогодні одружуся", — написав він під відео.

Від продюсерки 41-річної Ірини Горової Олексій Потапенко має сина 10-річного Андрія. З його матір'ю прожив у шлюбі 13 років. Розлучився 2012-го. Нині Горова зустрічається з адвокатом і бізнесменом Євгеном Артюховим. З ним прийшла на весілля колишнього чоловіка.

— Після розлучення ми з Потапом зуміли зберегти добрі стосунки і залишитися друзями, — говорить жінка. — Працюємо з ним у компанії "Мозгі Ентертеймент" і разом ведемо кілька проектів. Нашими взаєминами я пишаюся.

Після весілля Олексій Потапенко й Анастасія Каменських вирушили у весільну подорож. Відпочиватимуть до 3 червня. Кажуть, співачка при надії.

Зараз ви читаєте новину «Олексій Потапенко й Анастасія Каменських шість років приховували роман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути