Ексклюзиви
середа, 22 грудня 2010 10:15

Олександра Кривошапка повернули у "Х-фактор"

Автор: фото: Тетяна ЗАРОВНА
  Маріупольця Олександра Кривошапка цілують шанувальниці біля Донецького оперного театру
Маріупольця Олександра Кривошапка цілують шанувальниці біля Донецького оперного театру

Маріупольця 18-річного Олександра Кривошапка повернули до складу учасників телешоу "Х-фактор" на каналі СТБ. Хлопець вибув 11 грудня, коли член журі Ігор Кондратюк віддав свій голос за сина співака Віктора Павліка — Олександра і його партнера по дуету Сергія Семенова. Це обурило тисячі глядачів проекту. Вони почали домовлятися в інтернеті про те, щоб оголосити телеканалу бойкот.

16 грудня понад 150 фанатів Кривошапка стоять бiля Донецького оперного театру. У натовпі дівчата від 14 до 20 років та кілька жінок років 50.

На початку грудня в Донецьку створили фан-клуб Кривошапка. В ньому півтори тисячі людей.

— Моя СМС за Сашу пішла, — говорить про перебіг голосування в ефірі 20-річна Марія Кайряк. — А есемески подруг — ні. На телефонах постійно з'являлося: "Збій мережі". І все одно ми знаємо, що Саша випереджав дует Павлік–Семенов на 10 тисяч голосів.

— Багато хто пропонував їхати в столицю, відстоювати справедливість. Хотіли прорватися на СТБ та зірвати їм наступний ефір, — говорить 32-річна Тетяна Гончарова. — Саша чистий, щирий — навіть коли помилявся, не міг цього приховати. А СТБ був потрібний скандал, тому його вигнали.

— Саша! — кричать у натовпі. — Он він, у білому шалику!

Кривошапко наближається в товаристві трьох друзів. Прихильниці накидаються на нього, трохи не збиваючи з ніг. Він обіймає кожну, дозволяє себе поцілувати. Дівчата вищать і штовхаються. Клацають фотоапаратами й мобілками.

Руда жінка років 45 чіпляється за рукав Кривошапка.

— Женщина, відійдіть! Дайте сфотографуватися! — гукає школярка.

— Женщини на ринку, — відповідає руда, не поступаючись.

— Не ссоримся, мы все дружим! — заспокоює Олександр.

Пропонує сфотографуватися всім разом на східцях театру.

— О десятій вечора їду в Київ. Столичні вболівальники теж обіцяли влаштувати акції протесту. Мені подзвонив генеральний директор телеканалу СТБ Володимир Бородянський, запросив на суботній ефір. Будуть розкриті конверти з результатами ліній СМС-голосування. Чи повернуть у проект — не знаю. Мама проти. А я вважаю, що мої шанси 50 на 50.

Фанатки дарують Кривошапку цукерки, термос із вигравіюваним "Донецк всегда с тобой", букет із троянд, ромашок і хризантем.

— Із Лондона від музичної компанії є пропозиція записати альбом, — хвалиться прихильницям.

18 грудня під час чергового ефіру ведуча Оксана Марченко зачитала рішення телеканалу про визнання нечинним суддівського вердикту. Олександр Кривошапко продовжить участь у шоу "Х-фактор". Через це 1 січня у фіналі будуть не троє учасників, а четверо.

Олександрові Кривошапку 19 січня виповниться 19. Він навчається на першому курсі академії ім. Гнєсіних у Москві. У Маріуполі в нього мати Діна Олександрівна і 28-річна сестра. Матір викладає в музучилищi. Батько помер.

Із прихильниками Кривошапко листується у соціальній мережі "ВКонтакте", де в нього 2424 друзів  і 5655 прихильників. Там-таки є і 13 його клонів. Хлопець 52 рази перемагав у пісенних конкурсах.

Зараз ви читаєте новину «Олександра Кривошапка повернули у "Х-фактор"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути