пʼятниця, 04 грудня 2009 07:15

Олександр Крикун торгував у "МакДональдзі"

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Олімпійський призер з метання молота Олександр Крикун за 10 хвилин у столичному ”МакДональдзі” продав 10 паперових сердечок і два сувеніри-брелки. Він бере участь у акції ”День щастя в ”МакДональдзі”
Олімпійський призер з метання молота Олександр Крикун за 10 хвилин у столичному ”МакДональдзі” продав 10 паперових сердечок і два сувеніри-брелки. Він бере участь у акції ”День щастя в ”МакДональдзі”

— Брелочек недорогой, за 5 гривен. Сердечки по 2, — вигукує олімпійський призер, метальник молота 43-річний Олександр Крикун за касою "МакДональдза" на столичному Хрещатику. Під час благодійної акції він торгує сувенірами. За виручені кошти придбають обладнання для дитячих лікарень.

Біля каси порожньо. Огрядний спортсмен поправляє фартух, що сповзає на живіт. Поруч — троє працівників закладу в медичних масках. Питаю, де його маска.

— Если не видно лица — неинтересно, — регоче. — Та я ж на кухню заходити не буду. Нас одразу попередили, щоб їжу не чіпали. Я в "МакДональдзі" рідко буваю — із моєю вагою це шкідливо. Але раз на три місяці не втримуюся. Тут смачні мак-шейки й пиріжки.

Утомлено знімає фартух. До нього підходить дружина Ганна.

— Дай-ка мне денег, — смикає за рукав. Той дістає з кишені кілька пожмаканих купюр — по 10 та 20 гривень, віддає.

— Малувато, — хмикає жінка. — Ну, пойду пока эти потрачу.

За сусідньою касою стає Олег Михайлюта — Фагот із групи "Танок на Майдані Конґо". 12-річна Вікторія Соломак просить у нього автограф. Олег перехиляється через касовий апарат, пише у блокноті: "Вікусі від Фагота".

— Сердечко купиш? — підморгує. Дівчина відмовляється, червоніє і йде до виходу.

— Я з Ковеля приїхала з мамою, — показує на жінку в теплому пальто, що чекає надворі. — Хотіла морозиво ріжок купити, а побачила артиста. Хто він — не знаю. Мій старший брат його слухає, то я йому автограф попросила.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Крикун торгував у "МакДональдзі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути