пʼятниця, 23 листопада 2018 05:16

Олександр Цекало зраджує дружину

— Сегодня ни за что женщине по имени Работа не позволю мешать отношениям с женщиной по имени Вика. После съемок сразу спешу домой, не хожу ни на какие тусовки, — розповідає шоумен 57-річний Олександр Цекало про свій шлюб із 33-річною Вікторією Галушкою, сестрою співачки Віри Брежнєвої. Кілька днів тому його побачили з невідомою брюнеткою азійської зовнішності у московському ресторані.

Відео зустрічі опублікували в мережі. На ньому Цекало обіймає жінку за талію та цілує в губи. З ними вечеряв актор Ігор Жижикін. Заклад пара покинула о першій ночі.

Олександр Цекало одружений утретє. З Вікторією виховують 10-річну Олександру й Михайла, 6 років. Торік у них народилася третя дитина. Стать та ім'я приховують.

Уперше Олександр побрався з солісткою київського гурту "Шляпа" Оленою Шиферман. Із другою дружиною співачкою 55-річною Лолітою Мілявською розійшовся 2000-го. Кажуть, причиною розриву була зрада чоловіка.

— Не верю, что люди не изменяют. В 20–30 лет мне казалось, измена — это все. Закройте глазки, люди. Кто-то до 80 лет гуляет. Я по жизни отгуляла, — говорить в одному інтерв'ю Лоліта.

Цекало народився у київській родині українця та єврейки. 1989 року після створення дуету "Академія" разом із Мілявською переїхав до Москви.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Цекало зраджує дружину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути