пʼятниця, 29 лютого 2008 15:40

Олегу Газманову дружина подарувала коробку зі скріпками

У середу та четвер у київському палаці "Україна" студія "95 квартал" знімала два випуски програми "Вечірній квартал". Їх покаже телеканал "Інтер" 8 березня та 1 квітня. На зйомки запросили російських співаків: 40-річного Філіпа Кіркорова, 56-річного Олега Газманова та українську артистку Світлану Лободу, 25 років.

За лаштунками Філіп Кіркоров розповідає, що вдень обідав зі співачкою Ані Лорак, для якої написав пісню "Шейді Леді" до "Євробачення-2008".

— Ми з Кароліною пройдемо цей шлях разом. Думаю, зірка удачі усміхнеться нам, — розмахує руками. — Якщо знайдуться спонсори, можна буде Європою поїздити. На початку березня маю грандіозний тур Прибалтикою. Ані Лорак буде спеціальним гостем моєї програми.

— Алла Пугачова не проти? — уточнюють у співака.

— До свидания! — прощається Кіркоров і тікає до гримерної.

У Олега Газманова на дивані розкидані кілька сорочок на вішаках. Під порогом три пари чорних шкіряних туфель — для кожного виходу на сцену.

Нещодавно на Мальдівах Газманов удруге одружився з 38-річною дизайнеркою Мариною Муравйовою. Офіційно вони побралися в Москві 2003-го.

— Ще раз одружитися  була ідея моєї Марусі, — розповідає "ГПУ" співак. — Хотіла підігріти наші почуття. Обрали Мальдіви, бо це наше улюблене місце. Вінчатися потрібно раз, а одружуватися якомога частіше.

Скаржиться, що не любить 8 березня:

— Синові Родіону знаю, що вручити — комп"ютер або телефон. А Маруся вимагає чогось сімейного. Хоч знає, що я не люблю магазинів, і подарунки отримувати не люблю, — веде далі, жуючи мандарин. — Але дружина нещодавно подарувала коробку всіляких потрібних чоловікові речей. Там були скріпки, ліхтарики, ножиці, презервативи. Умнічка!

Додає, що Марина збирається написати про нього книгу:

— Мені писати ніколи, а фанати вже дістали. Я запропонував це зробити Марусі.

Зараз ви читаєте новину «Олегу Газманову дружина подарувала коробку зі скріпками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути