пʼятниця, 16 березня 2012 06:30

Окунська переїде до колишнього чоловіка

Модель 40-річна Наталія Окунська переїде жити в будинок колишнього чоловіка адвоката і нардепа-"бютівця" 44-річного Сергія Власенка. У лютому вона відсудила собі половину будинку в Києві.

— Прошу не перешкоджати мені з дітьми при переїзді в нашу половину житла, — Наталія опублікувала на своїй сторінці в соцмережі відкритий лист до Сергія. — Прошу передати мені дублікат ключів і ніколи не порушувати наше спокійне проживання. Тепер твоя охорона, яка до цього часу стерегла нежилий будинок із меблями, зможе охороняти і життя твоєї єдиної дочки. Ми з дітьми не станемо заперечувати, якщо ти захочеш жити в своїй половині будинку з окремим входом. Це твоє законне право.

Наталія житиме в будинку зі своїми старшими синами 14-річним Ігорем і 17-річним Андрієм від шлюбу з баскетболістом Олександром Окунським, донькою 8-річною Марусею від бізнесмена Дмитра Приходька, і 5-річною Поліною, яку народила у шлюбі із Сергієм Власенком.

— 2011 року Сергій добився через суд права проводити половину вільного часу із дочкою Поліною, забирати її на вихідні. Але жодного разу не скористався цим правом. Нехай, як біологічний батько, візьме на себе половину витрат на її навчання, лікування і відпочинок. Бо нам не вистачає 2983,34 гривні аліментів, які він на неї виплачує щомісяця.

Суд також зобов'язав Сергія Власенка виплатити екс-дружині половину вартості автомобіля "Лексус 460", придбаного у шлюбі. Це 125 тис. грн.

— Я не стала ділити в судовому порядку ще 4,5 гектара землі, задекларовані у шлюбі, — каже Наталія. — Якщо Сергій захоче подати апеляцію і змінити рішення суду, я згадаю і про це спільно нажите нами майно.

Зараз ви читаєте новину «Окунська переїде до колишнього чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути