пʼятниця, 03 вересня 2010 00:25

Оксана Рябченко причарувала чоловіка

— Ми з чоловіком прожили 15 років, — розказує киянка Оксана Рябченко, 49 років. — Маємо двох діток 14 і 8 років. Коли почали зустрічатися, я його не любила, а він ходив за мною слідом, обіцяв, що кохатиме до кінця своїх днів.

Зустрічаємося у столичному кафе "Апрель". Жінка замовляє зелений чай із жасмином.

— Говорив: "Байдуже, що ти мене не любиш. Мого кохання вистачить на двох. Згодом покохаєш. Я все для цього зроблю". Тітка мене переконала, щоб не впиралася і йшла за нього заміж. Погодилася, бо думала, що хоч дитину народжу від гарного чоловіка.

Каже, за деякий час полюбила.

— Може, то звичка переросла в кохання, — п"є чай із ложки. — Усередині 1990-х було важко. Щоб прогодувати дітей, їздили на заробітки. Через п"ять років після весілля він вперше зрадив. Звинуватив мене, що через дитину приділяю йому мало уваги. Далі почав гуляти. Купив машину для роботи, а возив нею коханок. Кілька разів їхав напідпитку і розбив авто. Після того налякався і кинув пити, вернувся в сім"ю.

Коли згадує про минуле, на очі навертаються сльози.

— Якось увечері прийшов, став переді мною на коліна, просив, щоб я його простила. Казав, що до коханки йти не хоче, але його туди тягне. Їздили разом до бабки. Вона його вичитала і вимолила. Казала, що душі його половина за мною, а половина за нею, а внутрі нього чорна діра. Та бабка порадила мені зробити приворот по крові. Переконала, що це не гріх, бо я його дружина і ми кохаємо одне одного. Треба було тричі прочитати одне заклинання і підлити йому в напій кров із місячних. Я два місяці вагалася. Одного дня, коли поїхав до коханки, наважилася. Потроху все почало налагоджуватися. Знову мій Михась вернувся в сім"ю, але став на себе не схожим. Блідий, втратив апетит, весь час мовчить. Замкнувся у собі. Понад рік ніде не працює. Зі мною не говорить, грошей у сім"ю не приносить, часто вдома не ночує, але до коханки більше не ходить. Хочу чоловіка звільнити від дурману, який на нього навела. Хай краще не мучиться через мої привороти. Не знаю, куди себе подіти й як зняти з нього чари.

До коханки йти не хоче, але його туди тягне

За 10 хв. до столика підходить біоенергетик Лілія Хасапєтова, 43 роки. Про зустріч із нею домовилися завчасно.

— Вам треба заспокоїтися й очистити власне сумління, — розглядає лінію життя на руці Оксани. — Сходіть до церкви, покайтеся і поставте 20 свічок. Замовте сорокоуст за здоров"я чоловіка. Від 40 до 50 років на вашому житті бачу багато перепон. Після того лінія життя тягнеться далі. Головне пережити цей етап невдач.

Розглядає фотографію чоловіка Оксани. На світлині сивий чоловік із високим чолом.

— Привороти на крові змінюють долю людини. Їх важко зняти та очистити. Сходіть до тієї ж бабки і просіть, щоб дала відворот. Чари зробили з чоловіка імпотента. Має проблеми з серцем. Мовчить, бо переживає нестерпний головний біль.

Зараз ви читаєте новину «Оксана Рябченко причарувала чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути