вівторок, 05 лютого 2013 05:45

Обікрала найкраща подруга

21-річну Аллу із села Ковалівка Полтавського району обікрала подруга. Винесла з квартири золото й одяг. Доти дружили шість років.

— Таня приїхала до нас учитися в сільську школу-інтернат. Вона на рік старша. Поселилася в пришкільний гуртожиток. Коли поступила в унівєрсітєт, вигнали за неуплату. Плакала, ніде жити, шаталася в Полтаві по знайомих, — розказує Алла. — Я жила в приміському селі, предложила пожити в себе. Мої батьки нас кормили, все добреньке на двох купували. Друзі звикли бачити нас разом на дні народження, на діскотєки, гулянки разні ходили.

За два роки Таня знайшла в місті квартиру. Позвала жити в одній із кімнат. В іншу в'їхало молоде подружжя, її товарищі. Таня устроїлася в супермаркет на касу. Я на пари ходила. Їй часто задержували зарплату, продуктів не приносила. То мої батьки передачку присилали нам раз у два тижні. З нею ділилася послєдньою крихтою. Купляла труси чи носки, то і Тані не забувала. Дарила заколочки разні, космєтіку, шарфіки, рукавиці.

Через два роки помітила, вона стала якась нерозговорчива. Таня сказала, що треба роз'їжджатися, хазяїн продає квартиру. Через два дні прийшла з навчання — ні її, ні речей немає. На дзвінки не відповідала. Я перевезла свої валізи додому. Через два тижні пішла на ринок купити одяг. У гаманці не знайшла банківської картки з тисячею гривень. У відділенні банку сказали, що з неї тричі знімали гроші. Показали відео біля банкомата. Глянула — то моя Таня. Відчула, наче в спину хто ножа встромив. Цілий день від обіди плакала. Перерила всі речі. Не стало золотого ланцюжка, обручки, двох шкіряних літніх сумок, двох пар чобіт, літніх босоніжок, рваних джинсів. Навіть подушки не дорахувалася.

Алла глибоко видихає. Трохи заспокоюється.

— У друга є знайомства в міліції. Подзвонив їй при мені та сказав, як не віддасть гроші, закинуть в обіз'яннік. Зразу морозилася. Тоді він пару "ласкових" промовив. Злякалася, назначила на ранок зустріч. Я через 2 часа побачила на мобільному від неї 72 пропущених виклики. Просила, щоб на зустріч нікого з собою не брала. Наступного дня вона сиділа на лаві в парку в центрі міста. Зразу віддала гроші. Речі я не взяла. Пояснила, треба були гроші на аборт. Я знала, що бреше.

Зараз ви читаєте новину «Обікрала найкраща подруга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути