четвер, 27 березня 2008 17:09

Миколі Расторгуєву шукають донорську нирку

Російський співак Валерій Сюткін 22 березня відзначив 50-річчя. Гостей запросив у Дім прийомів — особняк ХІХ ст., що на вул. Косигіна в Москві. Біля входу працівники ФСБ перевіряли в гостей паспорти. Це організував друг  ювіляра — бізнесмен Михайло Куснірович, аби продемонструвати статус Сюткіна.

На вечірку прийшли телеведучий Олександр Масляков із супутницею Світланою, музикант Андрій Державін, актори Леонід Ярмольник та Інгеборга Дапкунайте. Лідер гурту "Любе", 51-річний Микола Расторгуєв, з"явився із дружиною Наталею. Музикант пробув на заході кілька годин і не пив алкоголю.

— Лікарі не дозволяють, — пояснює. Торік Расторгуєву діагностували ниркову недостатність. Медики дорікають, що не почав вчасно лікуватися. Співакові радять трансплантацію донорської нирки. Він щотижня проходить сеанси гемодіалізу — очищення крові. На гастролі їздить лише в міста, де є апарат "штучна нирка".

Кілька місяців тому Миколі Расторгуєву мали пересаджувати донорський орган у Сингапурі. У Росії на цю операцію великі черги, коштує вона $70 тис. Потрібну нирку Расторгуєву досі не знайшли, пересаджувати орган від родичів він відмовляється. Співак схуд, його обличчя спухло. Кажуть, він занедужав, бо зловживав алкоголем.

Дружина співака Наталя намагається всюди супроводжувати чоловіка. Побралися вони 17 років тому. У Расторгуєва цей шлюб другий. Вперше він одружився у 19 років із сусідкою Оленою, молодшою на рік.

— Ми змалку гуляли разом, — розповідає співак. — Як тільки Лєні виповнилося 18, подали заяву на одруження. Після весілля жили з моїми батьками, потім — у неї вдома. Далі зняли квартиру в старому двоповерховому будинку. Жили кілька років без гарячої води.

У 33 роки Расторгуєв на гастролях познайомився з Наталею. Вона працювала костюмером в ансамблі "Зодчие", що виступав разом із гуртом "Любе".

— Я одразу закохався, — згадує Расторгуєв. — За тиждень подав на розлучення й розписався з Наташею. Тож усе життя одружений!

Від першого шлюбу в співака є син 30-річний Павло, він бізнесмен. Два роки тому народилася донька Софія. Молодшому синові Миколі 13 років.

— По можливості допомагаю дружині вдома попилососити або попрасувати, — каже лідер "Любе". — Із друзями іноді проводжу ночі в більярдному клубі. Дружина не сварить, уже звикла.

Зараз ви читаєте новину «Миколі Расторгуєву шукають донорську нирку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути