вівторок, 09 квітня 2019 05:50

Ніколас Кейдж розлучився через чотири дні після весілля

Автор: www.24tv.ua
  Актор Ніколас Кейдж познайомився із візажисткою Ерікою Койке під час зйомок. Через рік розписалися у Лас-Вегасі, коли обоє були напідпитку
Актор Ніколас Кейдж познайомився із візажисткою Ерікою Койке під час зйомок. Через рік розписалися у Лас-Вегасі, коли обоє були напідпитку

Американський актор 55-річний Ніколас КЕЙДЖ розлучився зі своєю дружиною візажисткою Ерікою КОЙКЕ, 23 роки. Їхній шлюб тривав чотири дні.

— З Ерікою познайомився під час зйомок, вона працює візажистом у Голлівуді, — розповідає Ніколас Кейдж. — Наприкінці березня поїхали з нею трохи розважитися у Лас-Вегасі. Коли обоє були добряче напідпитку, Еріка запропонувала мені одружитися, а я погодився. Вранці ми пішли і розписалися. Через чотири дні я зрозумів, що зробив помилку.

Заяву про розірвання шлюбу Ніколас Кейдж подав 27 березня. У позові його адвокати зазначили, що актор перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння і не усвідомлював своїх дій.

— Крім того, Еріка приховала від мене своє кримінальне минуле, — говорить чоловік. — Вона двічі притягувалася до відповідальності за водіння у нетверезому стані. Відбулася умовним терміном, але була залучена до громадських робіт і в обов'язковому порядку півтора року відвідувала товариство анонімних алкоголіків.

Еріка Койке раніше була заміжня. Чоловік розлучився з нею, бо піднімала на нього руку. Для Кейджа це розлучення стало четвертим. Із першою дружиною актрисою Патрицією Аркетт прожив шість років. Удруге пішов під вінець із Лізою Преслі, донькою співака Елвіса Преслі. Розійшлися через три місяці. Його третьою дружиною стала кореянка Еліс Кім. Познайомився з нею в ресторані, де вона працювала офіціанткою. Разом прожили 11 років. Мають сина 4-річного Кал-Елу. Також у Кейджа є син Венстон, 28 років, від позашлюбних стосунків з актрисою Крістіною Фалтон.

— Життя Ніколаса Кейджа ніколи не було спокійним, — кажуть в оточенні актора. — Він багато пив і постійно скандалив. Одного разу його забрали поліцейські — сусіди викликали їх, бо подружжя занадто агресивно з'ясовувало стосунки.

Ніколас Кейдж був одним із найбільш оплачуваних акторів Голлівуда. 2010-го його статки оцінювали у $150 млн. Тепер він має на банківських рахунках $25 млн.

Зараз ви читаєте новину «Ніколас Кейдж розлучився через чотири дні після весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути