Ексклюзиви
вівторок, 15 червня 2010 06:18

"НеАнгел" Віка любить секс на природі

Автор: фото з сайта www.delfi.ua
  Співачка Катерина Смеюха (ліворуч) випустила серію спідньої білизни для жінок. З Ольгою Кузнецовою вона співає у гурті ”НеАнгели”
Співачка Катерина Смеюха (ліворуч) випустила серію спідньої білизни для жінок. З Ольгою Кузнецовою вона співає у гурті ”НеАнгели”

24-річна співачка Катерина Смеюха виступає під псевдонімом Віка у групі "НеАнгели". Минулого тижня вона випустила серію спідньої білизни для жінок. На трусах зобразила логотип у вигляді презерватива з крильцями і написом "Ангел-хранитель".

— Така ідея в мене з"явилася давно, — розповідає. — Білизна прикрашає жінку. Дурні написи на білизні набридли. Давно не бачила нічого символічного. Презерватив нашила, бо я за чисте кохання. Особливу увагу приділяю бюстгальтерам. Із задоволенням ношу декольте з правильно підібраним бюстгальтером, який підкреслює особливості моїх грудей. У мене вони близько розташовані, тому я не морочуся, як підтягти груди з обох боків. Просто вибираю ліфчик, який закриває соски і підтягує груди вгору. Я ще у школі любила задавати моду. Через мене півкласу носили білі просвітляющієся маєчки без лівчиків. Хтось поскаржився директорці. Вона прийшла і сказала прямо: "Дівчата, не можна ходити без ліфчика".

Нещодавно співачка розійшлася зі своїм хлопцем.

— Усю себе спрямувала на дизайн білизни. Еротична білизна викликає еротичні фантазії. Для мене в сексі нема ніяких заборон, якщо є почуття. Головне, щоб заняття коханням не перетворювалося у збочені ігри. Усе має бути розумно, взаємно. Тоді не доведеться говорити про якісь заборони.

Еротичні фантазії викликали у Віки бажання зайнятися сексом у публічному місці.

— Хочу кохатися в кінотеатрі на місцях для поцілунків, на даху, у парку, сквері. Головне, щоб комарі не кусали за п"яту точку. Люблю секс на природі. Там принаймні можна стогнати на повну і не думати, що тебе можуть почути сусіди.

Про перший сексуальний досвід говорити відмовляється.

Зараз ви читаєте новину «"НеАнгел" Віка любить секс на природі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути