пʼятниця, 12 жовтня 2012 00:00

Не пускайте на своє подвір'я людей з водою

Автор: Малюнок: Володимир казаневський
 

"Внук шість років живе за кордоном, — починає лист одеситка Наталія Євгенівна, 72 роки. — Коли дзвонить мені, каже, що в нього все добре. Йому 26 років, але сім'єю не обзавівся. Вчора мені подзвонив його бос і сповістив нам страшну правду. Просить забрати внука в Україну, бо пропадає. Він роботу прогулює, пиячить, ходить у казино. Друзів не має, бо до всіх ставиться зверхньо. Але в Україну дитина вертатися не хоче, а впливу на нього я не маю".

Надсилає фотографію кароокого брюнета у білій футболці. Знімок сканує рукою столичний біоенергетик Мирослав Олійник:

— Внук попав у погану компанію. Весь заробіток у нього забирають азартні ігри. Бачу, що повернеться в Україну, але ненадовго. Скоро знову виїде за кордон. Там створить сім'ю після 30 років.

"Я за своє життя побудував дім, посадив дерево і народив двох синів, — ділиться хмельничанин Володимир Іванович, 68 років. — Але на старості мусів розійтися з жінкою Марією Федорівною. Віддав їй половину будинку і двору. Це страшна людина, вона володіє якоюсь невідомою силою. Навіть її рідна мати за рік до смерті попросилася жити у моїй половині будинку. Що з нею робиться?".

У конверт вкладає фото колишньої дружини. На ньому сива літня жінка із золотими зубами.

— Чоловіки часто після розлучення вважають своїх жінок відьмами. У вашої дружини просто складний характер. З нею важко зжитися дітям. Ви довго жили разом у шлюбі. Аби розірвати енергетичний зв'язок, замало розлучення. Було б краще, якби роз'їхалися одне від одного.

"Ми з чоловіком почали хворіти, відколи нас прокляла сусідка, — пише вінничанка 68-річна Марія Олексіївна. — Якось вранці вона прийшла з відром води і почала кропити нашу хату. З тих пір болячок добавилося".

Надсилає світлину. На знімку подружжя обіймається на своєму подвір'ї.

— Сусідка у такий спосіб намагається вас налякати. Ніякої порчі на вас не бачу. Хвороби накопичилися з віком. Але пускати на своє подвір'я людей з водою не бажано. Якщо біля будинку хтось розіллє воду, якою обмили покійного, то там скоро помруть господарі. За ворогів щомісяця моліться і ставте свічку за їхнє здоров'я. Тоді нічого не зможуть вам поробити.

Зараз ви читаєте новину «Не пускайте на своє подвір'я людей з водою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути