пʼятниця, 11 жовтня 2019 05:46

"Не прикидайся ангелом, адже ти — хвойда"

Автор: INSTAGRAM АННИ СЕДОКОВОЇ
  Співачка Анна Сєдокова двічі була одружена, виховує трьох дітей. Зараз зустрічається із латвійським баскетболістом Янісом Тіммою. Заради неї він покинув дружину із сином
Співачка Анна Сєдокова двічі була одружена, виховує трьох дітей. Зараз зустрічається із латвійським баскетболістом Янісом Тіммою. Заради неї він покинув дружину із сином

— Янис — самый добрый и порядочный человек, которого я когда-то встречала. Вы еще успеете всех осудить и обсудить, ведь время все расставит по своим местам. А пока припрячьте свои камни до следующей серии. Ведь в ней будет неожиданный поворот, — каже співачка 36-річна Анна СЄДОКОВА. Коментує стосунки з латвійським баскетболістом Янісом ТІММОЮ, 27 років. Кілька місяців вони приховували свій роман.

Минулого тижня Анна Сєдокова розмістила спільну фотографію з коханим в "Інстаграмі". Разом ідуть в аеропорту, тримаються за руки. Яніс Тімма продублював знімок на своїй сторінці.

"Адже ми до самого кінця на одному ­шляху", — написала співачка.

Чутки про стосунки Сєдокової зі спортсменом з'явилися минулого літа, коли їх сфотографували разом на відпочинку в Туреччині. Напередодні Тімма підписав дворічний контракт із російським баскетбольним клубом "Хімки". У Латвії спортсмен покинув дружину Сану. У соцмережі написав, що розлучився й піклується про сина Крістіана.

— Щойно дізналася від свого чоловіка, що наш шлюб розірваний півроку тому. Я цього не знала. Мені було відомо лише те, що весь цей час він мене зраджував, — говорить Сана. — Піклуватися про сина для Яніса означає блокувати мої кредитні картки й казати, щоб ми з дитиною виміталися з його квартири.

"Не прикидайся ангелом, адже ти — хвойда. І твої батьки також плачуть через тебе. Сором тобі. Яніс був хорошим чоловіком і батьком, доки не з'явилася ти. Всі помилки, які він зробив — через тебе", — написала вона в "Інстаграмі" про Сєдокову.

Співачка родом із Києва. Виступала у складі поп-гурту "ВІА Гра". Зараз працює в Росії. Двічі була заміжня. З нині покійним білоруським футболістом і колишнім капітаном київського "Динамо" Валентином Белькевичем прожила два роки. Має від нього доньку 14-річну Аліну. Вдруге вийшла заміж за бізнесмена Максима Чернявського. Розлучилися 2013-го. Їхній доньці Моніці зараз 8 років. Крутила романи із хореографом Сергієм Гумановим і російським бізнесменом Артемом Комаровим. З останнім була заручена. Та 2017-го напередодні народження сина Гектора весілля скасували.

Зараз ви читаєте новину «"Не прикидайся ангелом, адже ти — хвойда"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути