пʼятниця, 28 грудня 2018 07:40

"Не дала договорити. Двічі питала: "Чи можу сказати "так" просто зараз?"

Автор: REUTERS
  Акторку Меган Маркл і британського принца Гаррі познайомила спільна подруга. Через рік заручилися. Принц освідчився, коли вони смажили на вечерю курча
Акторку Меган Маркл і британського принца Гаррі познайомила спільна подруга. Через рік заручилися. Принц освідчився, коли вони смажили на вечерю курча

19 травня в Британії відгуляли весілля принца 34-річного Гаррі й американської акторки Меган Маркл, 37 років. Церемонію вінчання транслювали он-лайн. За нею спостерігали понад 45 млн ­людей.

Меган Маркл народилася в Лос-Анджелесі, США. Її батько — ірландець, працював оператором, мати — афроамериканка, була інструкторкою з йоги. Меган з 5 років навчалася у приватних школах. Має два дипломи: театральної акторки й експерта з міжнародних відносин. Знялася майже у 30 фільмах і серіалах. Два роки жила у шлюбі з американським режисером 42-річним Тревором Енгельсоном. Розлучилися ­2013-го.

Принц Гаррі п'ять років крутив роман із британською бізнесменкою 33-річною Челсі Дейві. На початку 2012-го почав зустрічатися з британською моделлю Крессідою Бонас, 29 років. Розійшлися ­2014-го. Із Маркл познайомилися ­2016-го.

— Якось принц Гаррі поскаржився, що не може знайти собі нормальну дівчину. Я згадала про Меган, яка давно вписалася у вищі лондонські кола, — розповідає приятелька принца Вайолет фон Вестенхольц. — Вона майже нічого не знала про принца. Коли сказала, що хочу їх познайомити, лише спитала, чи він приємний. Меган і Гаррі одразу сподобалися одне одному. Через кілька тижнів принц умовив її поїхати з ним у благодійну поїздку до Ботсвани. Новий рік вони вже зустрічали разом.

Пропозицію принц Гаррі зробив восени ­2017-го.

— Ми разом смажили курча на вечерю, — розповідає принц. — Я став на коліно, щоб запропонувати Меган руку і серце. Підготував довгу промову, та вона не дала договорити. Двічі питала: "Чи можу сказати "так" прямо зараз?"

На весілля запросили 1,2 тис. гостей. Накрили для них шведський стіл. На вечірці виступали британський гурт "Спайс ґьорлз", співаки Адель і Елтон Джон. Наречена була в класичній сукні з білого шовку за $270 тис. На голову вдягнула платинову тіару з діамантами, яку їй подарувала баба принца королева Великої Британії Єлизавета ІІ. До вівтаря йшла сама — батько не зміг приїхати на церемонію через операцію на серці. Обручку для молодої виготовили із золота, для молодого — із платини.

Після одруження Меган і Гаррі отримали титули герцога й герцогині Сассекських. Медовий місяць провели в канадському штаті Альберта. Зараз живуть у Кенсінгтонському палаці разом з ­усією королівською родиною. Незабаром збираються переїхати до резиденції у Віндзорі.

— З появою в домі Меган принц Гаррі став усе частіше сваритися зі своїм братом Вільямом. Тепер він не хоче жити з ним під одним дахом, — розповідають в оточенні родини. — Після одруження життя Меган кардинально змінилося. Їй довелося продати свій будинок у Торонто і назавжди залишити акторську професію. За законами королівської родини, вони видалили свої сторінки у соціальних мережах. Меган заборонено носити короткі сукні і джинси. Тепер вона вдягає класичні плаття і пальта від британських дизай­нерів і має колекцію капелюшків.

Кілька місяців тому стало відомо, що Маркл навесні має народити двійню.

— Меган переживає за здоров'я майбутніх малюків, тому дотримується всіх рекомендацій лікаря, — кажуть знайомі. — Попри те, що живіт у неї вже великий, веде активне життя. Майже на всіх заходах супроводжує чоловіка і продовжує займатися благодійністю.

Зараз ви читаєте новину «"Не дала договорити. Двічі питала: "Чи можу сказати "так" просто зараз?"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути