вівторок, 19 червня 2018 00:50

Навчать виживати в екстремальних умовах

Для дітей переселенців безкоштовні табори організовують громадські організації та волонтери. Цього року можна відпочити в таборі "Перлина Донеччини" у Святогірську. Він розрахований на 500 школярів віком від 8 до 14 років. Організовуватимуть три зміни по 14 днів кожна. Подати заявку можуть і жителі Донецької та Луганської областей, які проживають на непідконтрольній території або в "сірій зоні". Батькам необхідно самим привезти дітей у табір і забрати їх наприкінці зміни.

Підлітки 14–18 років можуть взяти участь у ­безкоштов­ному молодіжному таборі "Хорунжий" у Волинській області. Будуть сплавлятися на байдарках, грати у пейнтбол, спортивні ігри. Також дітей навчать виживати в екстремальних умовах.

Заявки на оздоровлення від родин переселенців приймає громадська організація "Блакитний птах". Безкоштовно відпочити на Арабатській стрілці зможуть особи, яких незаконно позбавили волі та члени їх родин. А також родичі загиблих, заручників і людей, яких вважають зниклими безвісти. Надають лише безкоштовне проживання. Витрати на проїзд та харчування треба оплатити самостійно.

Для дітей учасників АТО діє знижка 50% на відпочинок у таборі "Азовець-Спартан". У ньому займаються скелелазінням, робототехнікою, проходженням мотузкового парку, оволодінням основами домедичної допомоги, проходженням унікальною смугою перешкод. А також вивчають цікаві факти з історії України.

Зараз ви читаєте новину «Навчать виживати в екстремальних умовах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути