Ексклюзиви
пʼятниця, 06 вересня 2019 05:35

Наталія Поклонська розлучилася після року шлюбу

Автор: ANDROIDMAFIA.RU
  Наталії Поклонській приписують ­схожість із героїнями японських коміксів. Вона стала прототипом персонажа Обвіняшка у комп’ютерній грі ”Прайм ворлд”
Наталії Поклонській приписують ­схожість із героїнями японських коміксів. Вона стала прототипом персонажа Обвіняшка у комп’ютерній грі ”Прайм ворлд”

Колишня нелегітимна прокурорка окупованого Криму і депутат російської Держдуми 39-річна Наталія ПОКЛОНСЬКА розлучилася зі своїм чоловіком, юристом Іваном СОЛОВЙОВИМ, 49 років. У шлюбі жили із серпня 2018-го.

— Два лидера в одной семье — гремучая смесь, которая вряд ли когда-нибудь сможет устаканиться. Один красивый, другой — очень красивый. Один умный, другой — очень умный. Заявление Поклонской о "тайных и радикальных" переменах в личной жизни напомнили мне анекдот. В нем рассказывается о зеленом прыгучем представителе фауны: на "ля" начинается, на "гушка" заканчивается, — каже Іван Соловйов. Раніше він був керівником апарату уповноваженого з прав людини в РФ.

Для нього цей шлюб став четвертим. Від попередніх стосунків має трьох дітей. Поклонська раніше жила у цивільному шлюбі з прокурором Андрієм Красильниковим. Була з ним повінчана. Мають спільну доньку 14-річну Анастасію.

— Мы с Иваном познакомились в Крыму, — говорить Поклонська. — Коли вирішили одружуватися, мій колишній чоловік їздив до священика, аби той нас розвінчав.

Наталія Поклонська народилася у селищі Михайлівка Перевальського району на Луганщині. Семирічною разом із родиною переїхала в Євпаторію в Криму. Там закінчила філію Харківського університету внутрішніх справ. Працювала в прокуратурі. Після анексії Криму Росією перейшла на бік агресора. Із 2014‑го по 2016 рік була прокурором окупованої території. Популярною стала після появи відео з записом її прес-конференції на "Ютюбі". Уривки ролика під назвою "Новий генеральний прокурор Криму дуже красива" завантажив японський користувач.

Три роки тому Поклонська була обрана депутатом Держдуми РФ. З 2014-го перебуває у розшуку органів МВС України.

Зараз ви читаєте новину «Наталія Поклонська розлучилася після року шлюбу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути