вівторок, 23 листопада 2010 00:45

Наталя Плунська відмовилася від участі у шоу "Танцюють всі!"

Автор: фото з архіву Наталії Плунської
  Вінничанка Наталя Плунська танцює у костюмі ”Північ”
Вінничанка Наталя Плунська танцює у костюмі ”Північ”

Вінничанка 49-річна Наталя Плунська брала участь у відборі на шоу "Танцюють всі!", що його проводить канал СТБ. Потрапила до сотні найкращих танцівників країни та поїхала до Ялти. За два дні пішла з проекту.

— Зрозуміла, що це шоу мені не потрібне. На кастинг у столицю потрапила після регіонального відбору у Вінниці. Коли приїхала до Києва, випала в осадок: я — одна така, скрізь молодь років до 25. Коли один із суддів, Літвінов, сказав: "Ви їдете в Ялту", — перша думка: нафіга мені це треба?

Зустрічаємося у її танцювальній студії "Максіма" у Вінниці, що у мікрорайоні Вишенька. Там Наталя викладає танці у стилі трайбл-ф'южн (напрямок, який включає елементи танців різних етнічних груп. — "ГПУ"). Спілкуємося у роздягальні після заняття.

— Трайбл-ф'южн лише п'ять років в Україні. У трайблі жінка може створити власний стиль. Наприклад, поєднати горду поставу іспанських танцівниць, м'які руки східного танцю, африканські мотиви.

Показує на стіні фото, де вона в різних костюмах.

— Уся краса костюма — у зборі етнічних прикрас різних народів. За нього мені давали до 1000 євро. Я беру автентичні речі, наприклад, налобну прикрасу нареченої з Пакистану, браслети з Афганістану — вони важкі, зі сплаву срібла. Є браслети з Мексики. Обов'язкова умова — відкриті живіт, руки. Ці костюми лише для танцю, одягаються на 5 хвилин. У них навіть тренуватися неможливо, бо важкі — 7–8 кілограмів кожен.

Підіймає футболку, показує малюнок чорної пантери поміж грудей.

— Моя подруга колись попала в аварію. Після операції на грудях у неї залишився великий шрам, через який вона комплексувала. Знайшла майстра, щоб зробити на грудях татуювання. Попросила поїхати з нею, підтримати. На місці злякалася, говорить: "Давай ти". Я виросла на мультику про Мауглі. Кажу, зробіть мені пантеру Багіру.

Наталя заміжня вчетверте за бізнесменом 50-річним Мироном Фігманом. Той має в столиці консалтингову фірму. Подружжя разом 10 років. До того Наталя жила у Чернігові та Києві. Родом із російського міста Томськ. Має сина Дмитра від другого шлюбу. Він працює менеджером із продажу комп'ютерної техніки в одній із фірм міста.

— Мирон зачарував мене інтелектом. Він знає про війну Червоної та Білої Троянд, про шпигунів, революції. Та найголовніше — не ревнивий. Перші три чоловіки у цьому плані були нестерпні.

Зараз ви читаєте новину «Наталя Плунська відмовилася від участі у шоу "Танцюють всі!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути