Ексклюзиви
четвер, 06 травня 2021 00:41

Наталія Сумська два роки не спілкується із сестрою

Автор: showbiz.24tv
  Наталія ­Сумська (праворуч) припинила спілку­ватися з сестрою ­Ольгою, коли та знялася в ­серіалі ”­Кріпачка”. Після прем’єри в ­Україні стрічку показували на російських каналах
Наталія ­Сумська (праворуч) припинила спілку­ватися з сестрою ­Ольгою, коли та знялася в ­серіалі ”­Кріпачка”. Після прем’єри в ­Україні стрічку показували на російських каналах

— Рано чи пізно сподіваюся налагодити стосунки із сестрою. Все одно її люблю. Вважаю талановитою і найпрекраснішою актрисою в Україні. Мрію з нею заспівати в дуеті й зіграти на одній сцені, — каже 54-річна Ольга СУМСЬКА. З нею два роки не спілкується сестра Наталія СУМСЬКА, 65 років.

Жінки народилися в акторській родині. Обидві грають у театрі та знімаються в кіно.

— Ми з Олею працюємо в одній сфері, але маємо різні пріоритети, — розповідає Наталія Сумська. — Дружба між нами не склалася через різні стилі життя. Мені не подобається надмірна публічність сестри. У мене є своя думка з цього приводу. Але не маю права вказувати іншим, як жити.

Говорять, стосунки між сестрами зіпсувалися 2019-го, коли Ольга Сумська знялася в серіалі "Кріпачка". Після прем'єри в Україні його транслювали в Росії.

— Я знімаюся тільки в українських режисерів. Але заздалегідь не знаю, де показуватимуть фільм, — додає Ольга. — Коли погоджувалася на зйомки, ніхто не казав, що серіал демонструватимуть у Росії.

Наталія Сумська у шлюбі з актором 68-річним Анатолієм Хостікоєвим. Їхній син 24-річний В'ячеслав — актор. Від першого шлюбу жінка має доньку Дарину, 38 років. Вона закінчила естрадно-циркове училище, працювала в Ансамблі прикордонних військ. Після одруження з музикантом Юрієм Трофименком роботу покинула. Три роки тому поховала чоловіка. Відтоді Наталія Сумська дбає про неї та 11-річну онуку.

Ольга Сумська заміжня за актором Віталієм Борисюком, 57 років. Виховують доньку 18-річну Ганну. Він першого чоловіка актора Євгена Паперного в Сумської є донька Антоніна, 30 років. Вона закінчила Щукінське училище в Москві. Заміжня за російським актором Володимиром Ягличем. Виховує з ним двох дітей. Із племінницею Наталія Сумська теж не спілкується.

— Це вже інша країна й інша сім'я, — каже вона.

Зараз ви читаєте новину «Наталія Сумська два роки не спілкується із сестрою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути