пʼятниця, 17 серпня 2012 05:45

Наталія Окунська забирає у Власенка половину машини й будинку

Автор: фото з сайта www.delfi.ua
  Модель Наталія Окунська виходила заміж тричі. З нардепом і адвокатом Сергієм Власенком вона прожила чотири роки
Модель Наталія Окунська виходила заміж тричі. З нардепом і адвокатом Сергієм Власенком вона прожила чотири роки

40-річна Наталія Окунська відсудила у свого колишнього чоловіка адвоката і нардепа-"бютівця" Сергія Власенка, 44 роки, половину будинку в Києві та половину автомобіля "Лексус 460". Триповерховий будинок площею 800 кв. м оцінили в мільйон гривень, а машину — у 250 тис. грн.

— У лютому суд зобов'язав Власенка передати мені половину будинку та виплатити половину вартості автомобіля, — розповідає колишня модель Наталія Окунська телефоном. — Але він подав апеляцію. Паралельно отримав незаконне рішення суду про те, що не виплатив повну вартість будинку законному власнику і тепер повертає його назад. Щоб отримати це рішення, підробив документи. Вони достойні кримінальної справи. Якщо піду на принцип, ці папери не витримають ніякої експертизи. Тяганина тривала півроку. Суд ухвалив рішення на мою користь. Я впевнена, що не зможу в'їхати в будинок через п'ять днів. Власенко знову щось придумає.

На банківські рахунки колишнього чоловіка, бізнес і 4,5 га землі Наталія не претендує. Пояснює: щоб не затягувати судовий процес.

Окунська прожила у шлюбі з Власенком чотири роки. Розлучилися 2008-го. Разом виховували чотирьох дітей: 17-річного Андрія та 14-річного Ігоря від першого шлюбу Наталії з баскетболістом Олександром Окунським, 8-річну доньку Марусю, від її стосунків із бізнесменом Дмитром Приходьком та спільну дочку 6-річну Поліну.

— Власенко удочерив Марусю, а торік розудочерив її. Та я впевнена, він має нести відповідальність за дитину, яка вісім років називала його батьком. Половину будинку планую переписати на дочок. За три роки Власенко бачив Поліну три рази. Щомісяця платить на неї 2600 гривень аліментів. Цього року Поліна йде в перший клас. Попросила Власенка оплатити вступний внесок. Він прислав мені есемеску: "Ти боролася за аліменти. Отримай те, що відсудила". А внизу поставив смайлик. Уже третій день не можу отримати в нього дозвіл на виїзд Поліни за кордон, хоч сама готова оплатити відпочинок. Він збирає документи, щоб подати проти мене позов. Хоче відсудити в мене дочку.

Наталія Окунська мешкає у квартирі, яку купила до заміжжя. Це житло на 200 кв. м у центрі Києва. Їздить автомобілем "субару", що Власенко подарував їй на день народження сім років тому.

— Машина зареєстрована на Власенка. Цього року на мій день народження він прислав листа з проханням повернути авто йому.

Сергій Власенко коментувати ситуацію відмовився.

Зараз ви читаєте новину «Наталія Окунська забирає у Власенка половину машини й будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути