пʼятниця, 23 серпня 2019 05:51

Наталія Карпа вагітна первістком

Автор: ФОТО З САЙТА VIVA.UA
  Співачка Наталія Карпа з 2016 року живе у шлюбі з учасником війни на Донбасі Євгеном Тереховим
Співачка Наталія Карпа з 2016 року живе у шлюбі з учасником війни на Донбасі Євгеном Тереховим

"Сьогодні у мене щастя! Наразі без пояснень, але такого десятого неба давно не відчувала!" — написала у "Фейсбуку" співачка 38-річна Наталія КАРПА. Вона чекає первістка.

— Наталка перебуває десь на четвертому місяці вагітності, — кажуть в оточенні співачки. — Ця дитина для них із чоловіком — бажана та довгоочікувана. Наталка з усіх сил намагається приховати свій стан, адже знає, що щастя любить тишу.

Карпа із 2016-го живе у шлюбі з учасником війни на Донбасі Євгеном Тереховим, 30 років. Він раніше працював електрослюсарем на шахтах. У квітні 2014-го мобілізували до лав ЗСУ. Був поранений під Мар'їнкою на Донеччині. Медики дістали 83 осколки. Отримав прізвисько "Титановий Джексон" — через титанову пластину в голові. Після демобілізації став волонтером. У березні 2017 року міністр внутрішніх справ Арсен Аваков призначив Терехова своїм радником у справах волонтерів та бійців АТО.

— Познайомилися з Женею перед Новим роком — він запросив мене з іншими музикантами підтримати його благодійний проект для бійців АТО, — говорить Наталія. — На Різдво познайомила його зі своїми батьками. А через півтора місяця він мені освідчився.

Зараз ви читаєте новину «Наталія Карпа вагітна первістком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути